Luxueus duplex appartement in het centrum van het bruisende Hasselt met wintertuin van 14 m².

  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 1 garage
Bezoek dit pand

Appartement te huur in Hasselt

Luxueus duplex appartement in het centrum van het bruisende Hasselt.
Dit duplex appartement met hoge afweringsgraad, is gelegen op de gelijkvloerse en eerste verdieping van het gloednieuwe residentie Refuga (de voormalige Herckenrodekazerne).  Het appartement is gelegen in de C blok van deze residentie.  Het complex is omringd door de binnentuinen.  
Het appartement van 95 m² en de wintertuin van 14 m² voldoet aan de laatste nieuwe snufjes, zoals vloerverwarming, collectief ventilatiesysteem D, PV panelen, ... .  Het is instapklaar, professioneel geschilderd en voorzien van lichtarmaturen en raamdecoratie.  
Gelijkvloers is er vanuit de inkomhal een berging, een gastentoilet en de toegang tot de leefruimte met een open keuken.  De leefruimte wordt door de wintertuin vergroot tot een heuse plaats om winter en zomer te genieten.
Op de eerste verdieping  vinden wij twee slaapkamers, een dressing en een volledig ingerichte badkamer terug.

Er hoort een autostaanplaats bij. (excl. maandabonnement Q park).  De gemeenschappelijke kosten bedragen €100 (voorschot)
Wil je dit prachtige luxueuze duplex appartement bezichtigen?  Aarzel niet en contacteer Valere Vangeel op het nummer 0472 323 424 of mail valere@vestio.com.

Financiële info

Prijs
€1.050 per maand
Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen,kijk op www.notaris.be.

Omgeving

Refuga blok CMechtildis De Lechyplein 1
3500 Hasselt

Google maps directions