Gezellige studio met terras, en parking op Elfde - Liniestraat 15, 7de verdieping

  • 39 m² grondopp.
  • 39 m² woonopp.
  • 1 badkamer
  • 12.5 m² totale terrasopp.
Bezoek dit pand

Appartement te huur in Hasselt

Gezellig appartement met terras, en parking op Elfde - Liniestraat 15, 7de verdieping 

Knus se studio met terras en parking op Elfde - Liniestraat 15, op de 7de verdieping met een oppervlakte van 39m².
Zeer mooie studio te huur in de nieuwbouwresidentie "Kapertoren". De kapertoren is een high-end residentie gelegen aan de stadsrand van Hasselt. Op slechts enkele minuten wandelen ben je aan het bruisende kolonel Dusartplein. Verder zijn er aan de site van de Kapertoren ook het Stedelijk Zwembad en de hogescholen nabij. Aangezien de verschillende autostrades snel bereikbaar zijn,  is er ook een ondergrondse parkeerplaats voorzien zodat je ook je wagen gemakkelijk kwijt kan. 

De indeling van het appartement is als volgt: Via de inkomdeur kom je in de living met geïnstalleerde keuken en een bed met kastruimte van waaruit je toegang hebt tot de living,  en de badkamer.   De keuken is voorzien van alle hedendaags comfort ( vaatwasser, oven, voldoende kastruimte, ...) De gigantische raampartij zorgt voor een zeer aangenaam zicht en een mooie lichtinval in het volledige appartement en biedt ook toegang naar het ruime terras. Het appartement is gelegen op de 7de verdieping en zorgt daardoor voor een prachtig panoramisch zicht op de stad.  Er is een ruime badkamer met inloopdouche, een lavabo en een toilet. 

nog enkele pluspunten van dit appartement op een rij:
+ centrale ligging aan het Kol. Dusartplein
+ parking inbegrepen
+ nieuwbouwresidentie voorzien van alle laatste snufjes
+ zeer veel lichtinval
+ Groot terras met panoramisch zicht over de stad.

Kortom een prachtig appartement voor iedereen die kort bij de stad wilt wonen. Graag nog wat meer informatie over dit appartement? Of liever direct een bezoek ter plaatse? Contacteer dan Valere Vangeel via 0472 32 34 24 of via Valere@vestio.com

Financiële info

Prijs
€750 per maand
Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen,kijk op www.notaris.be.

Downloads

Omgeving

Elfde Liniestraat 15
3500 Hasselt

Google maps directions