Instapklare full-serviceflat van 86m² en mooi terras van 10m²!

  • 86 m² Woonopp.
  • 1 slaapkamer
  • Gesloten
  • 1 badkamer

Appartement te koop in Hasselt

Deze instapklare full-serviceflat met een bruto bewoonbare oppervlakte van 86m² vind je terug op de voormalige site van de school VTI in hartje Hasselt. Dit is vlak naast het stadhuis, maar toch rustig gelegen in de schaduw van het Groenplein.

De full-serviceflat maakt deel uit van residentie Ursulinenhof, een nieuwbouwproject waar senioren kunnen genieten van hun zilveren jaren.
Ursulinenhof is meer dan een verzameling van erkende serviceflat. Een exclusieve zorg- en dienstenzone met eigen personeel zorgt 24/24 & 7/7 voor een residentie met hotelallures waar je zorgeloos kan genieten van alle diensten en faciliteiten. Zoals het grand café, kiné-fitness, ontspanningsactiviteiten, kapper, beauty, huishoudhulp … en uiteraard ook zorg.

Het appartement zelf is gelegen op het gelijkvloers en heeft een gezellig terras van 10m². 
De indeling is als volgt: inkomhal, open leefruimte met keuken, berging, apart toilet en slaapkamer met aansluitend badkamer voorzien van een wastafel, inloopdouche en toilet. In de slaapkamer en berging zijn inbouwkasten voorzien.
De open keuken is voorzien van alle toestellen (van Siemens) zoals vaatwasser, koelkast, vitrokeramisch kookplaat en microfolfoven.
Vanuit de leefruimte heeft u toegang tot het terras. Verder is vanuit de leefruimte ook de berging bereikbaar. Deze is praktisch ingericht en bergt eveneens de technieken.

Verder is er een ondergrondse parkeerplaats voorzien en een praktisch kelderberging als extra stockage,
De ondergrondse parkeerplaats kan mee aangekocht worden voor € 45.000 (excl. kosten). Een kelderberging is inbegrepen in de prijs.

Troeven:
+ Nieuwbouw, eerste bewoner!
+ Aangepast appartement op maat
+ Uitstekende ligging in hartje Hasselt
+ Ondergrondse parkeergarage
+ Prachtige binnentuin

Maak snel een afspraak via info@vestio.com of bel naar 011/80 00 00 en kom dit gezellig appartement samen ontdekken!

Financiële info

Prijs
€385.000
BTW
€46.200
Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen,kijk op www.notaris.be.

Downloads

Omgeving

Ursulinenhof 4
3500 Hasselt

Google maps directions