Appartement te koop in Pelt

  • 109.33 m² Grondopp.
  • 109.33 m² Woonopp.
  • 2 slaapkamers
  • 1 badkamer

Herentpoort app. 0.2 - 109,33 m² - terras 35,30 m² - omheinde tuin

Deze residentie is gelegen in Pelt (Neerpelt) en huisvest 11 luxueuze appartementen, met ondergrondse staanplaats en kelderberging (lift aanwezig). Er werd gekozen voor duurzame bouwmaterialen, en elk appartement is voorzien van ruime slaapkamers, een groot terras en/of omheinde tuin voor optimale buitenbeleving. Er zijn slechts enkele appartementen meer beschikbaar! 
 
Appartement 0.2 werd al verder afgewerkt als modelappartement; het hele appartement werd voorzien van een kwalitatieve, meerlaagse parketvloer, binnendeuren, een ruime leefkeuken met eiland (toestellen nog naar keuze), en ook de badkamer is al af (keramische tegels, ligbad, douche, lavabomeubel). 

De buitenaanleg is ook voltooid, dus u kan direct genieten van uw terras en uw eigen privétuin. Voor wie dus op zoek is naar een nieuwbouwappartement dat onmiddellijk beschikbaar en woonklaar is, is dit het ideale appartement!

Verkoop onder de Wet Breyne (kopersbescherming) - gesplitste aankoop (10% op de grondwaarde - 21% BTW op de constructie). 
Verplicht bij aan te kopen autostaanplaats + kelderberging: € 25.000 excl.  21% BTW.
Ideaal voor jong & oud, of als investering! 

Voor meer info & het lastenboek van dit project of als u een afspraak wil maken om het modelappartement te gaan bezoeken; contacteer ons via nicky@vestio.com of bel naar 0476 / 36 37 54. 

Financiële info

Prijs
€238.133
Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen,kijk op www.notaris.be.

Omgeving

Residentie HERENTPOORTHerent 121
3910 Pelt

Google maps directions