IN OPTIE! Prachtig gerenoveerde woning te Bilzen

  • 387 m² grondopp.
  • 169 m² woonopp.
  • 4 slaapkamers
  • 1 badkamer

Huis optie koop in Bilzen

Huis te koop in Bilzen.

Deze prachtige gerenoveerde gesloten bebouwing vinden we terug in de Beverststraat 46 te Bilzen.  Gelegen in het charmante Beverst. 

De woning werd volledig gerenoveerd en voorzien van een nieuwe achterbouw in 2014.  Het  perceel heeft een oppervlakte van 3a 87ca en beschikt over een bewoonbare oppervlakte van ca. 169 m². Ze is perfect onderhouden, De verwarmingsinstallatie werkt op aardgas.

De gelijkvloerse verdieping is ingedeeld met een inkomhal met houten trap, woonkamer met eetplaats, gevolgd door de keuken, de wasplaats, een apart toilet en de badkamer met een inloopdouche en dubbele lavabo. 

De 1ste verdieping is uitgerust met 3 slaapkamers.

Op de 2de verdieping heb je een zolderkamer/4de slaapkamer (velux) met ingebouwde kastenwand.  Er is eveneens een kelder. 

Het perceel is langs achteren bereikbaar (Zonhoevestraat) waar een carport voorzien werd om de wagen te parkeren. (meerdere wagens parkeren mogelijk)

Er is een mooi buitenterras voorzien, een bijgebouw met verdieping waar nog veel extra opbergruimte is.  Via een hal kom je aan de achterliggende tuin met carport en toegang tot de Zonhoevestraat.

De pluspunten van deze woning op een rij:
+ Instapklaar & volledig gerenoveerd
+ Fijn gelegen vlakbij centrum Beverst
+ Woning eveneens langs achterliggende straat bereikbaar
+ Mooie ruimtes
+ Carport en bijgebouw

Bent uw benieuwd naar deze woning? Contacteer dan Karmen op het nummer 0478-213268 of mail naar karmen@vestio.com.
Interesse?