* * * IN OPTIE * * * Prachtige instapklare Villa

  • 1025 m² grondopp.
  • 270 m² woonopp.
  • 4 slaapkamers
  • Open
  • 1 badkamer
  • 2 garages
  • 2 garages

Huis optie koop in Herk-de-Stad

* * * IN OPTIE * * * Deze instapklare villa is een pareltje, gelegen te Herk-de-Stad, op een perceel van 10 a 25.

Indeling:
De centrale inkomhal met eikenhouten trap geeft je dadelijk een ruimtelijk gevoel met zicht op de bovenverdieping. Er is een gastentoilet en toegang tot de woonkamer, het bureel en de keuken.
Het bureel is afgewerkt met ingebouwde kasten.
De woonkamer is ruim en heeft net als de keuken grote ramen met zicht op het terras wat zorgt voor veel lichtinval. De woonkamer grenst aan de volledig geïnstalleerde kwaliteitsvolle keuken. Deze is uitgerust met een oven, een microgolfoven, een vaatwasser, een vitro-keramische kookplaat, een koelkast en een dampkap. Het mooie granieten tablet (Jasberg) zorgt voor een luxueuze finishing touch. Verder is er in de keuken een videofoon en een camerasysteem. Naast de keuken is de wasplaats met gascondensatieketel, uitgietbak en de aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Via een aparte hal, waar tevens een aparte inkomdeur voorzien werd, kom je opnieuw in een kleine aparte woning (ideaal als kangoeroe woning of praktijkruimte). Voorzien van aparte douche, apart toilet en ingebouwde kasten. Er is een ruime volledig afgewerkte kamer op de bovenverdieping.

Eerste verdieping:
Op deze verdieping bevinden zich 4 slaapkamers waarvan 1 voorzien is als dressing (met zoldertrap voor toegang tot de zolder). De badkamer is ingericht met douche, een ligbad, 2 lavabo’s in een kwaliteitsvol badkamermeubel, een bidet en een toilet.

Zolder:
De zolder kan gebruikt worden als uitbreidingsmogelijkheid door het plaatsen van een vaste trap.

Tuin:
De tuin is volledig omheind. Alles is buiten perfect afgewerkt, aangeplant, beklinkerd en in perfecte staat. Vervolgens is achteraan een zeer ruime garage met makkelijke industriële trap naar de bovenverdieping met veel extra stockageruimte.

Buitengewone kenmerken:
- Gunstig EPC
- Regenwaterput 10000L
- Zonnepanelen
- Volledig omheind perceel
- Zolder met uitbreidingsmogelijkheden zowel in huis als boven garage
- Benedenverdieping voorzien van rolluiken
- Kruipruimte onder huis en onder alleenstaande garage
- Mooi hekwerk met automatische poort aan voorzijde woning
- Perfect afgewerkt
- Huis biedt een zee van mogelijkheden (zelfstandigen, nieuw samengestelde gezinnen, kangoeroewoning, aparte praktijkruimte,  …)

Voor alle info : Karmen Appeltans 0478/213268 of mail karmen@vestio.com