Huis te koop in Bocholt

  • 159.64 m² Woonopp.
  • 3 slaapkamers
  • Halfopen
  • 1 badkamer

Op te richten nieuwbouwwoning (HOB 6A41 - lot 3)

VERKOCHT  !!! Op te richten nieuwbouwwoning (HOB 6A41 - lot 3).

Het residentiële project “ZANDSTRAAT” bevindt zich op wandelafstand van het centrum van Reppel, een rustige deelgemeente van Bocholt, waar de rustige en groene ligging vlakbij bossen en velden hier een absolute troef zijn. 

De landelijke omgeving werd vertaald naar een ontwerp van betaalbare halfopen nieuwbouwwoningen in landelijke stijl, waarbij voor duurzame en karaktervolle bouwmaterialen werd gekozen.  Uw woning kan volledig naar eigen smaak en budget worden afgewerkt.

Bovendien kunnen deze woningen optioneel voorzien worden van een warmtepomp en zonnepanelen, waardoor u aanspraak kan maken op een 50% of 100% vrijstelling op de onroerende voorheffing gedurende de eerste 5 jaar dat u er woont! (Vanaf 2021 vervalt deze maatregel!) Meer informatie kan u terugvinden op https://www.energiesparen.be/korting-op-onroerende-voorheffing-voor-nieuwbouwwoningen-met-verlaagd-e-peil .

De woningen zijn geen eigen ontwikkeling, maar worden opgericht door de bouwheer Landmeetkundig Bureau Meuwis bvba i.s.m. Pentagoed bvba onder toepassing van de Wet Breyne.

Centraal gelegen tussen Bree, Bocholt en Peer, vlakbij belangrijke invalswegen. Gelegen op 10 minuten van de nederlandse grens en 20 minuten van duitse grens.
Kinderopvang: 120 m
Scholen: 130 m – 2,3 km
Bushalte: 240 m
Centrum Bocholt: 3 km
Centrum Bree: 4 km

GRONDWAARDE: € 85.000 (exclusief 10% registratiebelasting)
CASCO WOONST: € 110.000 (exclusief 21% BTW)
INSTAPKLAAR: € 185.000 (exclusief 21% BTW)

Bent u op zoek naar een hedendaagse woning met een hoog comfort? Contacteer ons dan via nicky@vestio.com of 0476 / 36 37 54 voor meer informatie of een afspraak. 
 

Financiële info

Prijs
meer info op kantoor
Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen,kijk op www.notaris.be.

Omgeving

Op te richten nieuwbouwwoning (HOB 6A41 - lot 3)Zandstraat zn
3950 Bocholt

Google maps directions