Charmante woning op perceel van 36a30ca

  • 160 m² woonopp.
  • 4 slaapkamers
  • Open
  • 1 badkamer

Huis te koop in Lommel

** SNEL VERKOCHT ** AANRADER VOOR: PAARDENLIEFHEBBERS, IDEAAL ALS VAKANTIEWONING, HEERLIJK LANDELIJK WONEN MET VEEL GROND ...

Deze te renoveren woning ligt te Lommel op een perceel van maar liefst 36a30.

De benedenverdieping bestaat uit een inkomhal, een living, een keuken, slaapkamer, een toilet, een bergruimte en een badkamer.
In de living staat een pellet kachel. Dit gedeelte van de woning werd in 2002 gebouwd. Vanuit de grote ramen geniet je van het unieke zicht op de weide achter de woning. De geïnstalleerde keuken is aansluitend aan de living en bereik je via de romantische authentieke boog.  In de keuken staan volgende apparaten: een afwasmachine, een keramische kookplaat, een heteluchtoven, een dampkap en werd mooi afgewerkt met een granieten tablet.
De slaapkamer is voorzien van een inbouwkast. De badkamer die bereikbaar is vanuit de slaapkamer is voorzien van een inloopdouche, een toilet en een wasmeubel.

De bovenverdieping (nog te renoveren) bestaat uit 3 kamers en een kleine kamer waar voorheen de badkamer gelegen was (aansluitingen water nog aanwezig).

Buiten is een terras met overkapping, een autogarage, een extra stalling en 2 paardenstallen met betonnen vloer.

Deze woning heeft zoveel mogelijkheden, mensen die dieren willen houden, eveneens interessant als vakantiewoning door de mooie landelijke ligging naast het fietsennetwerk.

Laat je charmeren door de omgeving en het uitzicht en dit vanuit je eigen living.

Wens je deze woning te bezichtigen of meer info: contacteer Karmen Appeltans op:
karmen@vestio.com of 0478/213268