Woonbuurt Bivelenhof - Klassevolle appartementen nabij centrum Bilzen

Vanaf €233.000*

* exclusief kosten

Adres

Elstartstraat 55
3740 Bilzen

Contacteren

Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Een woondroom om van te houden!

Woonproject Bivelenhof, dat is comfortabel en rustig wonen in een groene omgeving, vlakbij het stadscentrum van Bilzen.
Na het succes van fase 1 breiden we opnieuw het aanbod uit met een nieuwe reeks woningen en appartementen.
Dit is een unieke kans als je wilt wonen in een landelijke omgeving aan de rand van het stadscentrum van Bilzen maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik.

Woonaanbod

 • Appartement 01 - Bivelenhof
  Appartement 01 maakt deel uit van het woonproject Bivelenhof te Merem, nabij het centrum van Bilzen. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer... zijn te voet makkelijk bereikbaar. Dit gelijkvloerse appartement heeft een grootte van 100,1 vierkante meter en beschikt over 3 slaapkamers. Daarnaast is er een royaal terras voorzien, met aansluitende privétuin.
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 11 - Bivelenhof
  Dit appartement beschikt over 1 slaapkamer, een mooi terras en worden afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen.
  Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in residentie Elstar en heeft een bewoonbare oppervlakte van 64,9 vierkante meter. Daarnaast is er een gezellig terras voorzien van 6,6 vierkante meter.
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 12 - Bivelenhof
  Appartement 12 maakt deel uit van het woonproject Bivelenhof te Merem, nabij het centrum van Bilzen. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer... zijn te voet makkelijk bereikbaar. Het is gelegen op de eerste verdieping en heeft een grootte van 92,1 vierkante meter. Daarnaast is het appartement voorzien van een prachtig terras, 8,2 vierkante meter, met zicht op de landelijke omgeving.
  Appartement Ontdekken
 • Penthouse - Bivelenhof
  Appartement 22 maakt deel uit van het woonproject Bivelenhof te Merem, nabij het centrum van Bilzen. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, scholen, openbaar vervoer... zijn te voet makkelijk bereikbaar. Dit penthouse is gelegen op de tweede verdieping heeft een grootte van 92,7 vierkante meter. Daarnaast is er een gezellig terras voorzien van 8,2 vierkante meter.
  Appartement Ontdekken

Jouw plekje om van te houden

Vestio, Matexi en Wage NV ontwikkelen deze nieuwe fase van het succesvolle project ‘Bivelenhof’: een kleinschalige residentie met 5 prachtige appartementen. Ook in deze bouwfase wordt er maximaal ingezet op het groene karakter van het project met parkjes, open ruimtes en bomen. De architectuur is van de hand van het gerenommeerde Limburgse architectenbureau bhau architecten. De eenheid van bouwstijlen in Bivelenhof geeft voldoende rust en harmonie aan de omgeving met voldoende diversiteit in stijl voor elke smaak.

Moderne klassevolle appartementen

De appartementen bestaan uit 1 of 2 slaapkamers, een mooi terras en worden afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen. Het ontwerp van de residentie is in dezelfde stijl getekend als de woningen, wat maakt dat beide volumes ogen als 1 geheel. De keuken en de zithoek vormen de gemeenschappelijke gezellige leefruimte, het hart van je toekomstige thuis. Deze open ruimte geeft een maximaal ruimtelijk gevoel met een rechtstreeks zicht op het royale terras. Het interieur wordt bovendien volledig op jouw maat afgewerkt. Zo maak je van jouw appartement gegarandeerd een plekje om van te houden.

Een thuis waar ook kinderen van houden!

Bivelenhof is verkeersluw en kindvriendelijk met dank aan haar doodlopende straatjes. Verstoppertje spelen of een potje voetballen? Dankzij het speelplein, de wandel -en fietspaden en verschillende groene zones doorheen het project is er ontspanningsruimte in overvloed! Kindvriendelijkheid, duurzaamheid en open ruimtes zijn niet alleen essentiële voorwaarden van een goede ‘thuis’, maar ook de beste garantie op de waardevastheid van je toekomstige eigendom.
 • 1 of 2 slaapkamers
 • Gezellige terrassen
 • Doorzonappartementen
 • Groene omgeving
Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €233.000

Technisch

 • Raamwerk

  Aluminium

 • Beglazing

  Dubbele

 • Verwarming

  Aardgas

 • Keuken

  Geïnstalleerd

 • Elektrisch keuringsattest

  conform

Omgeving

Elstartstraat 55
3740 Bilzen

Google maps directions

Contacteer ons