Woonbuurt Bivelenhof - Klassevolle appartementen nabij centrum Bilzen

Vanaf €236.000*

* exclusief kosten

Adres

Elstartstraat 55
3740 Bilzen

Contacteren

Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Een woondroom om van te houden!

Woonproject Bivelenhof, dat is comfortabel en rustig wonen in een groene omgeving, vlak bij het stadscentrum van Bilzen. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in Bivelenhof. Wegens het overweldigende succes en de aanhoudende vraag, breiden we Bivelenhof opnieuw uit met een kleinschalige residentie bestaande uit 5 appartementen. Een unieke kans als je wilt wonen aan de rand van het stadscentrum van Bilzen met alle voorzieningen binnen handbereik.

Woonaanbod

  • Appartement 11 - Bivelenhof
    Dit appartement beschikt over 1 slaapkamer, een mooi terras en wordt afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen.
    Het appartement is gelegen op de eerste verdieping in residentie Elstar en heeft een bewoonbare oppervlakte van 64,9 vierkante meter. Daarnaast is er een gezellig terras voorzien van 6,6 vierkante meter.
    Appartement Ontdekken
  • Fase 2 - Appartement 1 - Bivelenhof
    Dit ruime appartement vinden we terug op het gelijkvloers. Met 95,5 m² bruto oppervlakte, 2 slaapkamers en een tuin mét terras van samen 36,8 m² biedt dit appartement je een unieke woongelegenheid aan. 
    Appartement Ontdekken
  • Fase 2 - Appartement 11 - Bivelenhof
    Dit schitterende appartement bevindt zich op de 1ste verdieping en biedt een unieke woonervaring dankzij de knappe, kwalitatieve uitstraling en de royale lichtinval. Met een bruto oppervlakte van 93m² en een terras van 8,6m² is er een overvloed aan ruimte om te genieten. 
    Appartement Ontdekken
  • Fase 2 - Appartement 12 - Bivelenhof
    Op de eerste verdieping bevindt zich dit lichtrijke appartement met 2 slaapkamers. De bewoonbare oppervlakte van 82,3m², een afwerking met de meest kwalitatieve materialen en een rustige ligging dicht bij alle voorzieningen, maken van dit appartement een échte woondroom. 
    Appartement Ontdekken
  • Fase 2 - Appartement 21 - Bivelenhof
    Stijlvol wonen doe je in dit mooie penthouse met een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 93,6 m². Dat omvat onder andere een grote leefruimte, 2 slaapkamers en een terras van 8,6 m².
    Appartement Ontdekken

Jouw plekje om van te houden

Het nieuwe woonaanbod bestaat uit een kleinschalige residentie met 5 prachtige appartementen. Ook in deze bouwfase wordt er maximaal ingezet op het groene karakter van het project met parkjes, open ruimtes en bomen. De moderne appartementen zijn ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Bhau Architecten en zijn opgetrokken in een fris en warm kleurenpalet.

Moderne klassevolle appartementen

De appartementen zijn voorzien van 2 slaapkamers, een mooi terras en worden afgewerkt met degelijke, stijlvolle materialen. De keuken en de zithoek vormen de gemeenschappelijke gezellige leefruimte, het hart van je toekomstige thuis. Deze open ruimte geeft een maximaal ruimtelijk gevoel met een rechtstreeks zicht op het royale terras. Het interieur wordt bovendien volledig op jouw maat afgewerkt. Zo maak je van jouw appartement gegarandeerd een plekje om van te houden.

Een thuis waar ook kinderen van houden!

Bivelenhof is verkeersluw en kindvriendelijk met dank aan haar doodlopende straatjes. Verstoppertje spelen of een potje voetballen? Dankzij het speelplein, de wandel -en fietspaden en verschillende groene zones doorheen het project is er ontspanningsruimte in overvloed! Kindvriendelijkheid, duurzaamheid en open ruimtes zijn niet alleen essentiële voorwaarden van een goede ‘thuis’, maar ook de beste garantie op de waardevastheid van je toekomstige eigendom.
  • Verschillende types
  • BEN appartementen
  • Voorzien van 2 slaapkamers
  • Gezellige terrassen
  • Groene omgeving
Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Algemeen

  • Prijs

    Vanaf €236.000

Technisch

  • Raamwerk

    Aluminium

  • Beglazing

    Dubbele

  • Verwarming

    Aardgas

  • Keuken

    Geïnstalleerd

  • Elektrisch keuringsattest

    conform

Omgeving

Elstartstraat 55
3740 Bilzen

Google maps directions

Contacteer ons