Woonerf Allure - Laatste luxewoning in landelijke stijl nabij centrum Bilzen

Vanaf €420.000*

* exclusief kosten

Adres

Buissen 21
3740 Bilzen

Contacteren

Landelijk en luxueus wonen in Bilzen

Een woonerf met een indrukwekkende uitstraling, dat is wonen met allure.

Woonaanbod

 • Woning 7 - Allure
  Woning 7 is onderdeel van het woonerf Allure, in de stadsrand van Bilzen.
  Deze charmante luxueuze woning vinden we terug in een landelijke pittoreske omgeving maar toch met alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

  Deze halfopen bebouwing, met carport, heeft een bewoonbare oppervlakte van 141,60 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 3a11ca.
  Woning Ontdekken
In de stadsrand van Bilzen, bouwt Vestio 2 charmante luxueuze woningen in een landelijke pittoreske omgeving. De huidige bedrijfssite die er vandaag nog ligt, ter hoogte van Buissen nummer 21, maakt plaats voor een kleinschalig project met halfopen woningen in landelijke stijl. De laatste luxewoning is nu beschikbaar, wees er snel bij!

Dit project heeft haar naam, Allure, niet gestolen. In deze karaktervolle verkaveling is elke woning uniek. Niet alleen de architectuur en de geveldetails zijn erg stijlvol, ook voor de afwerking van het interieur kiezen we resoluut voor uitzonderlijk kwalitatieve materialen. De materiaalkeuzes van de verschillende woningen zijn in harmonie met elkaar. Houtstructuren, rustieke roodbruine en kasteelgrijze gevelstenen, koplagen boven de ramen en donkere dakpannen geven het geheel een statige rijkelijke allure.

Jouw afwerking naar keuze

De gekozen materialen en afwerkingsbudgetten zijn in overeenstemming met de luxueuze uitstraling die we voor ogen hebben. Zo kan je als koper kiezen voor een interieur dat tot in detail is afgewerkt en past bij jouw persoonlijkheid. Geen compromis bij Allure, je kiest een keuken en badkamer die helemaal top is dankzij ruime inrichtingsbudgetten.

De ruime woningen hebben elke een aangename privatieve tuin om heerlijk te vertoeven in de zon. Je geniet zo als toekomstige bewoner van voldoende privacy en ruimte. Elk woning heeft 3 bouwlagen met 3 slaapkamers op de verdieping. Op de zolderverdieping ontstaat een interessante ruimte die kan ingericht worden tot extra slaapkamer(s) of bureau.

Kom thuis in een groene oase

De nieuwbouwhuizen van Allure worden gekenmerkt door een groene toets dankzij de bossen als buffer naar de achterliggende Wijngaardstraat. De bosrijke omgeving geeft je als inwoner rust en ontspanning en een gezonde omgeving waar het aangenaam vertoeven is. De duurzaamheid van de woningen trekt de aandacht met een E-peil van 20. De modernste technieken zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesysteem D staan garant voor een zeer energievriendelijke nieuwe woning.
Landelijk en luxueus wonen in Bilzen

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €420.000

 • Slaapkamers (range)

  3

Downloads

Contacteer ons