Biesen Business Hub

meer info op kantoor

Adres

Wedersoet 1
3740 Bilzen

Contacteren

De prefecte locatie voor uw bedrijf

Ondernemend Bilzen kan alvast uitkijken naar een nieuwe attractieve werkplek, waar samenwerken en interactie het ondernemerschap tot een hoger niveau zullen tillen.
 


Bedrijvig Bilzen groeit

Aan de Tongersestraat in Bilzen ontwikkelt Vestio, in zijstraat Wedersoet, een nieuw bedrijvencomplex bestaande uit drie geschakelde gebouwen, met elk twee etages voor bedrijfsruimtes. Een toplocatie voor nieuwe vestigingen van dienstenbedrijven, zorgpraktijken, opleidingsinstellingen, administratieve en sociale diensten, ….

Even alle troeven op een rijtje:
  • Toplocatie voor uw organisatie
  • Ideale ruimte voor dienstenbedrijven
  • Uitnodigende en groene omgeving
  • Vrij in te vullen vloer op elke etage 
Neem contact op met ons kantoor voor meer inlichtingen op het nummer 011/80 00 00 of info@vestio.com

Omgeving

Biesen Business HubWedersoet 1
3740 Bilzen

Google maps directions

Uw Business Hub, een slimme investering

Als koper kan u de aangekochte ruimtes volledig naar eigen smaak en behoeften inrichten. Strak en sober aan de buitenzijde en met een eigen karakter eens u binnenkomt.
Biesen Business Hub als goede waardevaste investering?
Daar kan u zeker van zijn. Dit nieuwe kantoorconcept met maximale flexibiliteit van opdeling en inrichting is alvast “futureproof”. Vandaag kan een groepspraktijk haar plaats vinden en morgen kunnen individuele starters er hun eerste werkplek innemen in afgescheiden werkboxen.
De coronacrisis heeft haar impact gehad op het nieuwe manier van werken. De vraag naar meer decentrale kantoorruimtes is een blijver. Hier wilt Biesen Business Hub met haar moderne comfortabele infrastructuur meer dan ooit op inspelen.
De prefecte locatie voor uw bedrijf

Algemeen

  • Prijs

    meer info op kantoor

Contacteer ons