Residentie Korenaar - appartementen op toplocatie in Bilzen

Vanaf €179.000*

* exclusief kosten

Adres

Korenstraat 32
3740 Bilzen

Contacteren

Een toplocatie als koren op jouw molen

Een toplocatie als koren op jouw molen

Residentie Korenaar ligt op de hoek van de Demerwal en de Korenstraat, pal in het centrum van de stad.
Stap de voordeur uit en wandel rechtstreeks naar je favoriete winkels en het bruisende centrum met al zijn horecafaciliteiten. Vlot wegrijden is gemakkelijk dankzij de doordachte mobiliteit rond Bilzen. De op- en afrit van de autosnelweg liggen op nauwelijks 2 km. Maastricht, Hasselt en Genk bereik je binnen een kwartier. Deze topligging maakt Residentie Korenaar erg gegeerd

4 types onder één dak

In Residentie Korenaar woon je luxueus en in stijl. Het project bevat een mix van vier verschillende typologieën zoals stadswoningen, doorzonappartementen, studio’s en luxe townhouses. Dit gevarieerd aanbod van 1-,2- en 3 slaapkamerappartementen zal veel potentiële kopers kunnen bekoren.

Toparchitectuur met discretie, volledig op maat van de omgeving

Voor de uittekening van de bouwplannen koos Vestio voor het gekende Limburgse architectenbureau Drieskens en Dubois architecten. Zij onderscheiden zich door hun doordachte combinatie van mooie architectuur en praktische indeling van alle appartementen. De ingenieuze opbouw past in de kleinschaligheid van de omgeving van de Korenstraat en de Demerwal.
De stadswoningen die de sokkel van het project vormen zijn het bewijs van de discrete architectuur en versterken de gezelligheid van de Korenstraat als wandelstraat. Door de keuze van een witaluminium lamellen gevelbekleding ontstaat een aangenaam “plint-effect”. De gevel van de 2e en 3e bouwlaag bestaat uit een lichte gevelsteen. De hoogste verdieping wordt afgewerkt met een zwarte aluminium gevelbekleding in combinatie met zwarte leien en dakkapellen. Een materiaalkeuze die de townhouses een uniek cachet geven.

Modern en groen wonen in hartje Bilzen

Vestio ontwikkelt appartementen die het comfort van vandaag combineren met trends van de toekomst. Zo zal jij als toekomstige inwoner jouw bestelde pakjes thuis veilig en achter slot en grendel kunnen laten leveren ook als niemand thuis is. De handige lever- en opbergkast “Bring Me Box” staat ter beschikking van elke inwoner van Residentie Korenaar. De gemeenschappelijke binnentuin is een absolute meerwaarde in dit project. Geen evidente troef in deze binnenstedelijke ontwikkeling.
Een toplocatie als koren op jouw molen

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €179.000

 • Slaapkamers (range)

  1 - 2

 • Oppervlakte (range)

  57m² - 114m²

Woonaanbod

 • Appartement-stadswoning

  Handig gelijkvloers wonen met een eigen voordeur

  Een ruim terras met zicht op de binnentuin? En toch midden in de stad resideren? De stadswoningen van Residentie Korenaar combineren deze troeven met een luxueuze afwerking. De stadswoningen op het gelijkvloers beschikken over 2 slaapkamers, een ruim terras en je private toegang rechtstreeks in je woning.

  Dit type appartement komt verschillende malen terug in het project.
  Appartement Ontdekken
 • Doorzonappartementen

  Natuurlijke lichtinval, de hele dag door

  De doorzonappartementen, gelegen op de 1ste en 2e verdieping met grote zongeoriënteerde terrassen bieden een uitzonderlijke uitstraling. Er is een divers aanbod met variatie in oppervlaktes en alle appartementen hebben 2 slaapkamers met verschillende indelingen en oriëntatie.

  Dit type appartement komt verschillende malen terug in het project.
   
  Appartement Ontdekken

Contacteer ons