Woonbuurt Bivelenhof - appartementen in Bilzen

Vanaf €288.000*

* exclusief kosten

Adres

Meremweg 25
3740 Bilzen

Contacteren

Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Jouw appartement, hip en duurzaam in een groene long

Bivelenhof is een veelzijdig project rustig gelegen in het groen. Bivelenhof is ook verkeersluw, de woonzone is enkel toegankelijk via de Meremweg of de Oude Tongerstraat.
Genieten op een bank van een goed boek of zin in een slaapmutswandeling bij avondval. Ruimte en rust is er in overvloed.
Mag het wat actiever zijn? Dan is de sportclub en het aanknooppunt aan het populaire Limburgse fietsroutenetwerk binnen handbereik.

Appartementen om van te houden

Bivelenhof is een buitenkans voor wie graag comfortabel en rustig woont in een groene omgeving, vlak bij het stadscentrum.
De veelzijdigheid van het aanbod is een van de grote troeven van Bivelenhof en biedt voor ieder wat wils.

Appartementen met een meerwaarde

Bivelenhof biedt prachtige appartementen in een kleinschalige residentie.
De eenheden hebben elk 2 slaapkamers, een mooi terras en worden naar jouw smaak afgewerkt met degelijke & stijlvolle materialen. Zo maak je zelf van jouw appartement een plekje om van te houden.

Veilig investeren om te genieten van een mooi rendement? Of vandaag al jouw nieuwe thuis voor de toekomst kopen? De appartementen in Bivelenhof bieden je een interessante investeringsopportuniteit. De ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore. We staan je graag bij met advies.
Bivelenhof biedt prachtige appartementen in een kleinschalige residentie aan. We werken jouw appartement af naar jouw smaak met degelijke & stijlvolle materialen. Zo maak je zelf van jouw appartement een plekje om van te houden.
Ze bieden je ook een interessante investeringsopportuniteit. De ideale ligging en de schaarste aan appartementen in de omgeving geven aan dit project een hoge investeringsscore.
 • Kleinschalige residentie
 • 2 slaapkamers
 • Mooie terrassen
 • Ruime lichtinval
 • BEN appartementen
 • Ondergrondse parking
Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €288.000

 • Type gebouw

  Gesloten

Woonaanbod

 • Appartement 2.2
  Appartement 2.2, gelegen op de tweede verdieping, is een appartement met 2 slaapkamers. Het beschikt over een bruto bewoonbare oppervlakte van 110,67m² en is voorzien van een terras van 10,32m².
  Appartement Ontdekken

Contacteer ons