COMING SOON - Residentie Weserschiff, Eupen

meer info op kantoor

Adres

Schulstrasse 2
4700 Eupen

Contacteren

Tijdloos wonen in Eupen

Pal in het centrum van Eupen, achter de Friendenskirche, gaat Vestio binnenkort het nieuwbouwproject Weserschiff realiseren. Het project ontleent zijn naam aan het gelijknamige centrale pleintje ‘Am Weserschiff’ aan de Klötzerbahn, een waar begrip in Eupen. Project Weserschiff is een prachtig staaltje stadsrenovatie. Niet alleen omwille van de bijzondere ligging met royaal veel ruimte en groen, maar ook door de combinatie van wonen, diensten en handel. En uiteraard dankzij de geraffineerde architectuur van Luc Spits Architecture.

Het verouderde postkantoor maakt plaats voor de ontwikkeling van een totaalproject met een nieuw postkantoor, een horeca-aangelegenheid, commerciële ruimtes en appartementen, verspreid over drie bouwvolumes. 
De appartementen zijn verspreid over 2 volumes met maximaal 4 bouwlagen. Het aanbod varieert van stadsstudio’s tot appartementen met 1, 2 en 3 slaapkamers. Het derde bouwvolume – blok A – beperkt zich tot een gelijkvloers.

Het groene karakter van het project wordt verder benadrukt door het gebruik van grastegels voor de voetpaden en de aanleg van een privatief groendak voor de bewoners.

Weldra starten we met de verkoop van dit nieuwbouwproject in Eupen. Wens je als eerste op de hoogte gehouden te worden van de lancering? Laat dan jouw gegevens achter via het formulier.
Tijdloos wonen in Eupen

Algemeen

  • Prijs

    meer info op kantoor

Contacteer ons