COMING SOON - Residentie Cornu, Hasselt

meer info op kantoor

Adres

Maastrichtersteenweg 24
3500 Hasselt

Contacteren

Weldra lanceert Vestio in samenwerking met Gilen Real Estate en Urbicoon stadresidentie Cornu in hartje Hasselt. Dit nieuwbouwproject bevindt zich in de Casterwijk: een rustige, gezinsvriendelijke woonbuurt net buiten de Kleine Ring. Hier woon je op enkele voetstappen van het bruisende stadscentrum, met alle winkels, restaurants en horecafaciliteiten vlakbij.
Het woonproject zal bestaan uit stijlvolle nieuwbouwappartementen, met een mix van typologieën, en een commerciële ruimte. Architectenbureau a2o heeft met dit ontwerp opnieuw een eigentijdse en spraakmakende realisatie uitgetekend. Het project bestaat uit 3 bouwvolumes die opgevat zijn als een U-vorm.
Bij het ontwikkelen van project Cornu zal er maximaal ingezet worden op de creatie van groenstructuren. In de verkeersvrije aangelegde binnentuin zal het binnenkort zalig vertoeven zijn voor de bewoners.

Weldra starten we met de verkoop van dit nieuwbouwproject in Hasselt. Wens je als eerste op de hoogte gehouden te worden van de lancering? Laat dan jouw gegevens achter via het formulier.

Algemeen

  • Prijs

    meer info op kantoor

Contacteer ons