COMING SOON - Residentie Boulevard, Hasselt

meer info op kantoor

Adres

Thonissenlaan 70
3500 Hasselt

Contacteren

Exclusief wonen op de Groene Boulevard

Waar de Groene Boulevard en de Blauwe Boulevard elkaar kruisen, gaat Vestio weldra een nieuwe 'Boulevard' bouwen. Ditmaal geen weg maar een residentie met luxe appartementen en een gelijkvloerse commerciële ruimte in een vernieuwd architecturaal ontwerp van gerenommeerde architectenbureau 'UAU' Collectiv.
Residentie Boulevard zal ontwikkeld worden aan de Thonissenlaan, een toplocatie dat één van de meest aantrekkelijke hotspots vormt van Hasselt. Gelegen op een zucht van de Blauwe Boulevard, vlakbij het Verbindingsplein, de Molenpoort en op wandelafstand van alle cruciale locaties. De Hasseltse binnenstad, waar het bruisende stadsleven zich afspeelt, ligt op enkele stappen van je toekomstige voordeur.

Residentie Boulevard biedt een doordachte mix van studio’s en tweeslaapkamer-appartementen, helemaal in lijn met de ambities en het woonbeleid van Hasselt. Elk appartement heeft één of meerdere ruime terrassen, zowel aan de voor- als achterzijde, die iets meer ingetogen is. De ruime tuin, het royale dakterras en de moderne groene gevel zorgen ervoor dat elke bewoner kan genieten van zijn eigen oase in de stad. De ruimtes in alle appartementen vloeien dankzij een intelligent grondplan in elkaar over, zodat het comfort wordt gemaximaliseerd. De tweeslaapkamerappartementen zijn opgevat als ‘doorzon’-appartementen waarbij de lichtinval en de sereniteit van de groene achterzijde in het hele appartement wordt doorgetrokken.

Weldra starten we met de verkoop van dit nieuwbouwproject in Hasselt. Wens je als eerste op de hoogte gehouden te worden van de lancering? Laat dan jouw gegevens achter via het formulier.
Exclusief wonen op de Groene Boulevard

Algemeen

  • Prijs

    meer info op kantoor

Contacteer ons