Heerlijk stadswonen in Hasselt - Residentie Havenue

meer info op kantoor

Adres

Thonissenlaan 70
3500 Hasselt

Contacteren

Voor iedereen een thuis

Wonen & leven op een toplocatie in het levendige Hasselt


Vestio, Gilen Real Estate & Urbicoon presenteren: nieuwbouwproject Havenue, gelegen op een toplocatie tussen de Groene en Blauwe Boulevard in Hasselt. Deze fraaie stadsontwikkeling is de perfecte combinatie van het bruisende stadsleven en de rust van groen & water.

Project Havenue bestaat uit twee vrijstaande residenties: Boulevard en Gaz’eau. Residentie Boulevard ligt op de Thonissenlaan nr. 70 en grenst dus aan de Kleine Ring rond Hasselt, terwijl Residentie Gaz’eau zich aan de Gazometerstraat vestigt. Woonproject Havenue biedt een doordachte mix van één- en tweeslaapkamerappartementen, penthouses en een gelijkvloerse commerciële ruimte.

Woonaanbod

 • Residentie Boulevard
  Residentie Boulevard blaast de Thonissenlaan nieuw leven in. De doordachte mix van één- en tweeslaapkamerappartementen en penthouses spreekt echt iedereen aan. De groene binnentuin, de royale lichtinval en de moderne gevel laten iedere bewoner ultiem wonen. Bovendien heeft elk appartement één of meerdere ruime terrassen, wat het plaatje compleet maakt.
  Project Ontdekken
 • Residentie Gaz'eau
  Dit architecturale hoogstandje ligt in één van de rustigste straten van het centrum en wordt gekenmerkt door een lichtbruine elegante gevelsteen. Ga je voor een knus appartement, of toch liever voor een penthouse met spectaculair uitzicht? Aan jou de keuze. Deze nieuwe residentie heeft gewoonweg alles wat je nodig hebt om het leven in Hasselt in al zijn pracht te omarmen. 
  Project Ontdekken

Elke dag een heerlijk tuingevoel


De royale binnentuin van Havenue is volledig in harmonie met het groene karakter van de omgeving. Deze semi-publieke tuin vergroent het project, maar geeft er ook een duurzame onthardingstoets aan dankzij het gebruik van waterdoorlatende verharding. De stapstenen tussen het gras zijn een speels element die het gezellig tuingevoel verhogen. Beide woonprojecten – Boulevard en Gaz’eau – omvatten appartementen met prachtig uitzicht op deze groene oase.
 

Afwerking naar wens


De afwerking met hoogkwalitatieve materialen gebeurt volledig naar jouw smaak. Onze interieurarchitect staat je graag bij met deskundig advies, zodat we jouw droomappartement feilloos kunnen creëren.
 

Een gezellig terras


Elk appartement is voorzien van minstens één terras. Kies voor een uitzicht op de prachtige binnentuin, de levendige Kleine Ring van Hasselt of de rustige Gazometerstraat. Genieten maar!

Uitmuntend wonen aan de Kleine Ring van Hasselt


Havenue ligt op wandelafstand van alle belangrijke locaties, want je bent slechts een boogscheut verwijderd van het station, de winkelstraten, restaurants en cafés. Groen en water vind je eveneens op enkele stappen van je appartement, dat ligt in de vriendelijke, verkeersarme en veilige provinciehoofdstad Hasselt. Kortom: in Havenue kom je écht thuis, en ervaar je iedere dag het gemak van het leven.
 
Voor iedereen een thuis

Algemeen

 • Prijs

  meer info op kantoor

Contacteer ons