Residentie Schuttershof - Groen wonen in Heusden-Zolder

Vanaf €200.000*

* exclusief kosten

Adres

Schuttershof 10
3550 Heusden-Zolder

Contacteren

Voor iedereen een schot in de roos!

Groen wonen pal in het centrum

In de gemeente Heusden-Zolder realiseert Vestio residentie Schuttershof: een woonproject van appartementen, voorzien van 1, 2, 3 of zelfs 4 slaapkamers. Het project wordt omgeven door een park waar het heerlijk vertoeven zal zijn. Het nieuwbouwproject bevindt pal in het centrum nabij het gemeentehuis, op wandelafstand van winkels, openbaar vervoer, fietsinfrastructuur en vrijetijdsvoorzieningen.
 

Woonaanbod

 • Eénslaapkamerappartementen - Schuttershof
  De knusse 1-slaapkamerappartementen staan garant voor uitstekend wooncomfort. Deze appartementen hebben een oppervlakte gaande van 54m² tot van 67m² en een gezellig terras van 9m² tot 18m².
  Appartement Ontdekken
 • Comfortabele appartementen met tuinzicht - Schuttershof
  De appartementen met tuinzicht: het ideale toevluchtsoord voor toekomstige bewoners die even weg willen zijn van alle hectiek en hun privacy enorm op prijs stellen. Deze appartementen beschikken over 2 slaapkamers en hebben een bewoonbare oppervlakte van 80m², met een mooi terras van 13m² of 15m².
  Appartement Ontdekken
 • Lichtrijke appartementen met wintertuin - Schuttershof
  In deze appartementen, met 2 slaapkamers, staat het open en groene karakter centraal. Prachtig daglicht vult rijkelijk de woonruimtes dankzij de plafondhoge raampartijen en de wintertuin. De oppervlaktes variëren van 81m² tot 109m² en hebben een mooi terras van 7m² tot 18m².
  Appartement Ontdekken
 • Doorzonappartementen met wintertuin - Schuttershof
  In de doorzonappartementen voel je gegarandeerd meteen thuis. Deze appartementen hebben 2 slaapkamers en beschikken over een wintertuin als bijkomende troef. De oppervlaktes variëren van 92m² tot 100m² en hebben een mooi terras van 15m² tot 17m².
  Appartement Ontdekken
 • Penthouses - Schuttershof
  De penthouses zijn een gedroomde thuis voor meerwaarde zoekers. Aan ruimte geen gebrek want er wordt namelijk 1 penthouse uitgevoerd met 4 slaapkamers. De andere penthouses beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De bewoonbare oppervlaktes variëren tussen de 100m² en 152m². Daarnaast variëren de terrasoppervlaktes tussen de 16m² en de 46m².
  Appartement Ontdekken

Het project bestaat uit een variatie van typologieën en woonvormen waar iedereen zijn gading zal vinden. De appartementen verschillen in oriëntatie, aantal slaapkamers en grootte, wat hen geschikt maakt voor zowel gezinnen met kinderen als voor jonge koppels, ouderen en alleenstaanden. Elk appartement is voorzien van een eigen terras én enkele gelijkvloerse appartementen beschikken over een privatieve tuin. Vanuit de leefruimtes heb je royaal zicht op het omringende groen en door de plafondhoge terrasramen wordt het daglicht optimaal naar binnen getrokken.
 

Wintertuin als moderne toets

De 2- en 3-slaapkamerappartementen genieten van een bijkomende moderne aantrekkelijke troef, de ‘wintertuin’. Dit nieuw architecturaal concept geeft een bijkomende dimensie aan de leefruimte en brengt optimaal daglicht binnen. De wintertuin kan volledig naar eigen smaak worden ingericht: als zonnige leeshoek, serre, speelhoek voor de kinderen of zelfs als extra opbergruimte voor bijvoorbeeld een elektrische step.

Een 360 graden groene omgeving

Wonen in Residentie Schuttershof staat synoniem voor wonen in het groen. De 2 ingetogen bouwvolumes zijn zowel voor- als achteraan omgeven door weelderige tuinen, kwalitatieve groenzones en aangelegde paden met een minimale verharding. De tuinen, aangelegd met onderhoudsvriendelijke inheemse planten, zijn maximaal toegankelijk voor de bewoners die een plekje zoeken voor zowel recreatie als volledige relaxatie.
Voor iedereen een schot in de roos!

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €200.000

 • Beschikbaarheid

  Bij oplevering

 • Slaapkamers (range)

  1-4

 • Oppervlakte (range)

  54,08 m² - 152,71 m²

 • Staat

  Nieuwe staat

Technisch

 • Raamwerk

  Aluminium

 • Beglazing

  Dubbele

Omgeving

Schuttershof 10
3550 Heusden-Zolder

Google maps directions

Contacteer ons