Woonerf Courtessem - 2 nieuwe woningen

Vanaf €355.000*

* exclusief kosten

Adres

Binnenhof 4
3720 Kortessem

Contacteren

Ontdek dit gezellige woonerf

Wonen op een gedroomde locatie, midden tussen de Haspengouwse fruitbomen en de groene velden? Dat doe je op woonerf Courtessem! Vestio ontwikkelt dit nieuwe droomproject in het mooie binnengebied tussen de Omstraat, Kapelstraat, Tapstraat en Nieuwstraat.

Enkele troeven op een rijtje:
 • Prachtige gezinswoningen
 • Groene omgeving
 • Geen doorgaand verkeer
 • Kindvriendelijke woonomgeving
 • Alle voorzieningen in de buurt

Geniet van het dorpsleven

Courtessem is gelegen in het centrum van Kortessem, een gemeente in het landelijke Haspengouw. De woningen liggen in een mooi en groen binnengebied, in een autoluwe en dus kindvriendelijke omgeving.
Je woont in alle rust en comfort, met alle voorzieningen in de buurt. Zo ligt Courtessem op amper 5 minuten wandelen van het gezellige dorpscentrum. Hier vind je alles dat je nodig hebt: een bakker, een slager, supermarkten, scholen...

2 uitzonderlijke woningen

We hebben 2 eensgezinswoningen toegevoegd aan het aanbod van Courtessem.

De woningen hebben een strakke en tijdloze uitstraling.
Elke woning staat in harmonie met de anderen, maar is toch voldoende verschillend om een uniek karakter te hebben. De woningen hebben één grote leefruimte met grote raampartijen die zicht geven op de tuin. Op het verdiep zijn er twee badkamers en drie slaapkamers voorzien. Elke woning heeft ook een eigen carport. In de tuin is er een ruime berging voorzien. De gevel bestaat uit een combinatie van 2 kleuren van gevelstenen, beide met grijsbruin accenten, om een harmonieus geheel te vormen. 

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €355.000

 • Type gebouw

  Halfopen

Woonaanbod

 • Woning 43
  De woning werd gebouwd in 2021 en maakt deel uit van het nieuwbouwproject "Courtessem".
  Het is een halfopen bebouwing met een bruto bewoonbare oppervlakte van 134 m², voorzien van 3 slaapkamers en een carport.
  Woning Ontdekken
 • Woning 46
  De woning werd gebouwd in 2021 en maakt deel uit van het nieuwbouwproject "Courtessem".
  Het is een halfopen bebouwing met een bruto bewoonbare oppervlakte van 129 m², voorzien van 3 slaapkamers en een carport.
  Woning Ontdekken

Contacteer ons