Residentie Klaver - Stijlvolle appartementen in de meest bereikbare gemeente van Limburg

Vanaf €320.000*

* exclusief kosten

Adres

Gemeenteplein 1
3560 Lummen

Contacteren

Wonen op toplocatie in Lummen

Vestio ontwikkelt dit project aan het gezellige Gemeenteplein, naast het historische gemeentehuis. Het project kenmerkt zich door haar high-end architectuur met alle voorzieningen zoals ondergrondse parkeerplaatsen, deelwagens en ruime fietsenberging. De stijlvolle nieuwbouwappartementen variëren van oriëntatie en omvang en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De karakteriserende rode architectuur sluit naadloos aan bij het naastgelegen oude gemeentehuis. De ruime terrassen geven een rustgevende uitkijk over de prachtige binnentuin van Lumase en het gezellige Gemeenteplein.

Dwing je geluk af met deze slimme investering

Kies je voor een appartement in Residentie Klaver? Dan ben je zeker van een rustige, groene omgeving met alle voorzieningen op wandelafstand. De vernieuwing van het hart van Lummen zal de aantrekkelijkheid van de gemeente meer dan ten goede komen met de aantrek van bijkomende handelszaken en gezellige terrassen. Ook op de begane grond zullen er 2 commerciële ruimtes aanwezig zijn. Deze zijn eveneens zeer geschikt om een horecazaak in te vestigen. Voor de nieuwe eigenaars een mooie meerwaarde in de toekomst. Residentie Klaver wordt gebouwd binnen het gebied van de Dorpsstraat, het Gemeenteplein, de Pater Jacobsstraat en de Huzarenstraat.

 

Toekomstgericht wonen met een duurzame mobiliteit

Nieuwbouwappartementen hebben het grote voordeel dat ze energiezuinig gebouwd worden. In dit project gaan we op vlak van duurzaamheid nog een stapje verder. We kiezen voor zonnepanelen, warmtepompen maar ook een ventilatiesysteem D waarbij warmte gerecupereerd wordt. Daarnaast investeren we in slimme mobiliteitsoplossingen die je leven als bewoner praktisch en aangenamer maken. Bovenop de privatieve parkeerplaatsen, zijn parkeerplaatsen voorzien voor deelauto’s. Elke inwoner heeft recht op een fietsparkeerplaats, waarvan extra grote plaatsen om een bakfiets te stallen. Ondergronds voorzien we een kelder per appartement als bijkomende opbergruimte. Wonen in Lummen is wonen in één van de best bereikbare gemeentes van België. Met het Klaverblad dichtbij sta je in directe verbinding met Brussel, Antwerpen en Hasselt. In Residentie Klaver woon je pal in het centrum van Lummen, met sportcentra, buurtwinkels, restaurants, scholen en openbaar vervoer op wandelafstand

Ga voor eigen smaak en afwerking

De gevel krijgt een rode warme uitstraling waarin architectonisch betonnen elementen met een hedendaagse touch gebruikt worden, als knipoog naar het historische gemeentehuis. De gevel vertrekt van een sokkel, uit natuurlijk grijs zichtbeton, en wordt verder opgetrokken met een rode baksteen en onzichtbare voegen. Deze moderne en tijdloze architectuur sluit harmonieus aan bij het gezelige Gemeenteplein.

Residentie Klaver biedt een waaier aan appartementen in verschillende types en grootte, met 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. De architect tekende verschillende types waardoor je het appartement uitkiest dat perfect bij jou en je wensen past. Elke appartement is bijzonder. Ook de afwerking is op maat van elke bewoner. In nauwe samenwerking met jou, als eigenaar, maken we de knapste keuzes voor de materialen. Hou je van een modern interieur of woon je liever landelijk? Jij kiest en wij voeren uit met een garantie op het gebruik van kwalitatieve materialen. De doorzonappartementen met veel lichtinval zijn voorzien van terrassen aan 2 zijdes. Zo kies je zelf het uitzicht dat je het meest bekoort.

Algemeen

  • Prijs

    Vanaf €320.000

Woonaanbod

Contacteer ons