Residentie Herentpoort - laatste 2 appartementen te koop!

Vanaf €232.300*

* exclusief kosten

Adres

Herent 121
3910 Pelt

Contacteren

Residentie Herentpoort, rust, ruimte en vlotte bereikbaarheid

Welkom bij Residentie Herentpoort!

In Pelt (deelgemeente Neerpelt), werd dit prachtig nieuwbouwproject met 11 luxe-appartementen gebouwd.

U kan kiezen uit appartementen met 1, 2 of 3 slaapkamers. De gelijkvloerse appartementen zijn voorzien van een tuin en zonneterras. De appartementen op het eerste en tweede verdiep zijn dan weer voorzien van ruime terrassen.

De nieuwbouwappartementen van Residentie Herentpoort in Pelt worden gebouwd met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. De keuken, badkamer, vloeren en deuren kunnen volledig vrij gekozen worden naar eigen smaak en wens, binnen het voorziene budget. 

Ieder appartement heeft ook een private autostaanplaats en een berging. Voor uw comfort zijn er ook 2 liften voorzien, 1 bij iedere ingang.
Deze residentie is gelegen in Pelt (Neerpelt) en huisvest 11 luxueuze appartementen, met ondergrondse staanplaats en kelderberging (lift aanwezig). Er werd gekozen voor duurzame bouwmaterialen, en elk appartement is voorzien van een groot terras en/of omheinde tuin voor optimale buitenbeleving.

Er zijn slechts 2 appartementen meer beschikbaar! 

Hierbij heeft u de keuze uit casco plus appartementen of het modelappartement, dus met verhuizen hoeft u niet lang meer te wachten! Uiteraard kan u de verdere afwerking van uw interieur wel nog naar eigen wens inrichten. 

Verkoop onder de Wet Breyne (kopersbescherming) - gesplitste aankoop (10% op de grondwaarde - 21% BTW op de constructie). 
Ideaal voor jong & oud, of als investering! 

Kom zeker het modelappartement eens bezoeken om uw toekomstig appartement als instapklaar te beleven!

Voor meer info & het lastenboek van dit project of als u een afspraak wil maken om het modelappartement te gaan bezoeken; contacteer ons via kevin@vestio.com of bel naar 0478/91 82 65.
Residentie Herentpoort, rust, ruimte en vlotte bereikbaarheid

Algemeen

  • Prijs

    Vanaf €232.300

  • Type

    Project

Woonaanbod

Contacteer ons