Penthouse 4.09 - Refuga

  • 183 m² woonopp.
  • 3 slaapkamers
  • 1 badkamer
  • 65.85 m² totale terrasopp.

Appartement te koop in Hasselt

Een ruime woonoppervlakte van 183,25m² met een zongericht terras van 65,85m² boordevol mogelijkheden. 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. Een gedetailleerde afwerking in de beste materialen. Een riante lichtinval die elk interieur opvrolijkt. Residentie Refuga vindt de perfecte balans tussen leefcomfort en design.

De indeling is als volgt: via de inkomhal, die tevens dienst doet als nachthal, bereiken we de open leefruimte met open keuken. Een extra troef bij de geïnstalleerde keuken is de toevoeging van een knusse ontbijthoek. De keuken geeft toegang tot een ruime berging. De gehele leefruimte biedt een mooi uitzicht over de aangelegde binnentuin en de skyline van Hasselt. De zithoek wordt voorzien van een open haard. Terug in de hal kunnen we links het gastentoilet en masterbedroom terugvinden. De masterbedroom wordt voorzien van een dressing en luxueuze badkamer met vrijstaand bad, douche, 2 wastafels en een toilet. De plafondhoge raampartijen geven uit op een tweede terras. Rechts in de hal kunnen we de vestiaire terugvinden, alsook de toegang naar 2 slaapkamers en een badkamer. De tweede badkamer beschikt over een inloopdouche en wastafel.

Dit penthouse op de 4de verdieping wordt momenteel volledig afgewerkt. We verwachten dat het appartement instapklaar is ingericht in het najaar van 2023.

Interesse? Neem gerust contact op met ons kantoor voor bijkomende inlichtingen op het nummer 011 80 00 00 of via info@vestio.com.

Financiële info

Prijs
meer info op kantoor
Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen,kijk op www.notaris.be.

Ruimtelijke ordening

Recente bestemming
Dagvaardingen
ja
Rechterlijke herstelmaatregel
nee
Bestuursdwang
nee
Last onder dwangsom
nee
Minnelijkeschikking
nee
Voorkooprecht
nee
Verkavelingsvergunning
nee
Effectief overstromingsgevoelig gebied
nee
Mogelijk overstromingsgevoelig gebied
nee
Afgebakend overstromingsgevoelig gebied
nee

Downloads

Algemeen

  • Prijs

    meer info op kantoor

Indeling

  • Slaapkamer

    oppervlak: -
    verdiep: 0

  • Badkamer

    oppervlak: -
    verdiep: 0

  • Terras

    oppervlak: 65.85m²
    verdiep: 0