Duplex-appartement met 2 slaapkamers en mooie wintertuin in Residentie Refuga

  • 95 m² woonopp.
  • 2 slaapkamers
  • Gesloten
  • 1 badkamer

Appartement te koop in Hasselt

Dit prachtige appartement met 2 ruime slaapkamers is gelegen in het nieuwbouwproject ‘Refuga’ in hartje Hasselt. Met een ligging midden in het bruisende centrum van Hasselt en vlakbij alle voorzieningen, is dit droomappartement de ideale uitvalsbasis om te wonen!

Het appartement is gelegen op het gelijkvloers en het 1ste verdiep en heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 94,66m². en is voorzien van een west georiënteerd terras van 13.74m². De prachtige architectuur en het gebruik van grote raampartijen zorgen voor een aangename, ruimtelijke beleving.

Via de inkomhal, die toegang geeft tot het gastentoilet en de berging, bereiken we de leefruimte met open keuken. De keuken is volledig geïnstalleerd en ingericht met inductiekookplaat, combi-oven, koelkast en vaatwasmachine. Op de verdieping bevinden zich 2 slaapkamers, 1 badkamer en berging. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, douche en toilet.

De wagen kan vlotjes geparkeerd worden in de ondergrondse parkeergarage. De ondergrondse parkeerplaats zal mee aangekocht worden voor € 45.000 (excl. kosten). Dit appartement wordt verkocht onder registratierechten.

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Kwalitatieve afwerking 
+ Zeer energiezuinig
+ Centrale ligging
+ Veel lichtinval - grote raampartijen
+ Ondergrondse parkeerplaats

Maak snel een afspraak via info@vestio.com of bel naar 011/80 00 00 en kom dit appartement samen ontdekken!

Financiële info

Prijs
€395.000
BTW
€82.950
Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen,kijk op www.notaris.be.

Downloads

Omgeving

Mechtildus de Lechyplein 1
3500 Hasselt

Google maps directions