Een tweede verblijf kopen aan de kust?

Een passie voor de kust, een woning om je pensioen door te brengen of een belegging: de tweede verblijven aan de kust zitten in de lift. Wij zetten alvast de voordelen op een rijtje:

Residentie Montana Interieur Beeld 1 Definitief Medium Resolutie
DSCF2994bis nieuw

Van je vakantiewoning een rendabele investering maken?

Goedkope vakantie in alle comfort

Last minute beslissen een weekendje naar de zee te gaan? Toekomen in een woning ingericht volgens jouw smaak? Met een eigen luxe appartement aan zee is jouw vakantiegevoel letterlijk binnen handbereik voor jong en oud. Kies voor je eigen vakantiewoning aan de belgische kust, vlakbij het strand, met zicht op zee. Het is er heel rustig, en dat zorgt toch wel voor een bijzondere overnachting aan zee.

Extra inkomen

Je kan je tweede verblijf verhuren per nacht als je er zelf niet bent: de verhuurinkomsten kunnen gebruikt worden om kosten zoals je lening, syndicus, taksen e.d. te dekken.

Investeren in de toekomst

Bij de aankoop van een tweede verblijf aan de Belgische kust investeer je niet alleen in een vakantiegevoel dicht bij huis in eigen land, maar ook in een eigendom voor bv. je kinderen of kleinkinderen later. Je kan het verblijf uiteraard ook met een ruime winstmarge doorverkopen. Zo heb je zelf een appeltje voor de dorst wanneer je op pensioen bent. Een tweede verblijf kan je op termijn heel wat mooie voordelen opleveren, zeker met de lage rentevoeten in het achterhoofd. Zit je met vragen? Onze experts helpen je graag verder met al je vragen.