Thuiskomen in Hommelhof

Het Vestio-team gaat zeker niet in winterslaap en werkt de komende maanden verder aan de realisatie van woonproject Hommelhof in Hasselt! Als toekomstige inwoner kan je nu zelf je afwerking nog kiezen én in de lente van volgend jaar al verhuizen naar je nieuwe thuis.

DCB02750
DCB02816

Gelukkige kopers aan het woord:

De afgelopen maanden namen al heel wat bewoners hun intrek in woonproject Hommelhof Kuringen. We gingen langs bij Eef L’hoest, voor een terugblik sinds ze verhuisde naar Hommelhof in juni 2020.

Al vanaf de eerste stap binnen valt op dat jullie resoluut kozen voor een moderne strakke afwerking met veel glas. Een bewuste keuze?

Eef: We wilden graag een eigentijds interieur en een afwerking die we helemaal zelf konden samenstellen. Uit het eerste verkoopsgesprek met Vestio bleek dat in de afwerkingskeuzes bijna alles mogelijk was. Daar hebben we handig gebruik van gemaakt, door het keukeneiland en de berging van plaats te veranderen. Op dat vlak verliep de samenwerking met alle bouwpartners eigenlijk heel vlot en professioneel. We zijn echt tevreden van onze nieuwe woning met gevolg dat we dan ook maar beslist hebben om nieuwe meubels te kopen die beter matchen met onze nieuwe thuis.

“We wonen hier nu ruim een jaar en we hebben nog geen enkele dag spijt van onze verhuis naar Hommelhof. Hier zijn we echt thuisgekomen.”
DCB02828 HDR

Jullie woonden al in Hasselt, meer bepaald in Kermt. Waarom is je oog gevallen op een huis in Kuringen?

Eef: we hebben verschillende projecten bezocht, maar hier kwam alles voor ons samen. Hommelhof heeft een topligging. De goede ontsluiting dankzij de nieuwe fietsbrug over het kanaal is echt een meerwaarde. We liggen heel kort bij de natuur met de vele wandelingen in natuurreservaat De Platwijers. Zeker als we erop uit willen met ons hondje is dit erg rustgevend. En in het project zelf is er ook veel groen voorzien. Enkele maanden geleden werden hier zelfs schapen ingezet om het gras te helpen onderhouden.

DCB02840

Hoe zou je Hommelhof in enkele zinnen samenvatten?

Eef: De kleinschaligheid van het project heeft ons zeker ook aangesproken. De aanleg van de omgeving is verzorgd en geeft ruimte aan de verkaveling. De straten zijn voorzien van veel licht wat mij echt een veilig gevoel geeft, zeker tijdens de donkere winteravonden kijk ik graag vanuit mijn knusse zetel naar buiten. Echt samenvatten in een zin is moeilijk, maar als ik het dan toch moet doen: een kwaliteitsvol project met veel standing!

Wil jij ook graag thuiskomen in Hommelhof? Maak dan snel een afspraak want er zijn nog maar enkele woningen te koop!