Woning 43 - HOB - Ter Dauten

  • 355 m² grondopp.
  • 142.79 m² woonopp.
  • 3 slaapkamers
  • Halfopen
  • 1 badkamer

Huis te koop in Diepenbeek

Deze nieuwbouwwoning vind je terug op de Sint-Barbarastraat in Diepenbeek. Alle dagelijkse voorzieningen zoals winkels, school en openbaar vervoer liggen binnen handbereik. 

De woning werd opgeleverd in 2023 en maakt deel uit van het nieuwbouwproject "Ter Dauten". Het is een halfopen bebouwing op een perceel van 3a55ca en heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 142,79m².

De indeling is als volgt:
- Op het gelijkvloers:
bij binnenkomst een ruime inkomhal, voorzien van een gastentoilet en een trap die leidt naar de eerste verdieping. Via de inkomhal bereikt u de zithoek die een doorlopend geheel vormt met de eetkamer en keuken. Aansluitend aan de keuken bevindt zich een ruime berging, die eveneens bereikbaar is vanuit de inkomhal. In de eetkamer is er veel lichtinval dankzij het groot raampartij, daarnaast is er er prachtig zicht op de tuin. Via het raam bereik je het terras waarop u van alle rust kan genieten. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich ook een extra berging, ideaal voor het opslaan van fietsen en andere benodigdheden. 
- Op de eerste verdieping:
de bovenverdieping biedt plaats aan 3 ruime slaapkamers en een goed uitgeruste badkamer. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, toilet, bad en een heerlijke douche.
- Buiten:
Aangelegd terras, tuinberging en twee parkeerplaatsen.

Enkele pluspunten op een rijtje:
+ Nieuwbouwwoning - eerste bewoning
+ Instapklaar - schilderwerken reeds uitgevoerd
+ Energiezuinige woning - E-peil 20
+ Centrale ligging tussen Hasselt, Genk en Bilzen

Financiële info

Prijs
€345.000
Voor een uitgebreide berekening van de registratierechten en erelonen,kijk op www.notaris.be.

Omgeving

Woning 43 - HOBSint-Barbarastraat 94
3590 Diepenbeek

Google maps directions