Gratis schatting

Je (geërfde) pand vlot verkopen? De eerste stap is het laten schatten door een expert. Met onze dertig jaar ervaring zijn wij de juiste partij. Dankzij onze gratis schatting ken je de exacte waarde van je eigendom en kan je dus een correcte vraagprijs bepalen. En dat blijft de sleutel tot een vlotte verkoop, maar vooral: tot het behalen van een maximale verkoopprijs.

Wat mag je van ons verwachten?

Formulier ingevuld: wat nu?

 1. We bellen je binnen de 24 uur op voor een afspraak bij jouw thuis - op een moment dat voor jou past.
 2. We gaan samen rond de tafel zitten en:
  • We maken met jou de berekening - onze beëdigde schatters baseren zich op factoren zoals objectieve parameters, bewoonbare oppervlakte, de staat van de woning, maar ook vooral onze kennis en ervaring in de regio. Daarmee maken we een uitgebreid verslag.
  • We bepalen samen met jou de juiste prijs en timing om je woning te verkopen.
  • We bekijken samen hoe we je woning volledig verkoopklaar kunnen maken, met allerlei nuttige tips en tricks over de graad van afwerking.
 3. Is je pand klaar voor verkoop? Fantastisch! Wij werken met jou samen op basis van een exclusieve opdracht tot verkoop.
 4. Het gaat als volgt:
  • We plannen een fotoreportage in met onze professionele vastgoedfotograaf.
  • We contacteren actief kandidaat-kopers nog vóór we je pand online te koop zetten op alle beschikbare kanalen. Dit heet onze “pre-sale formule”
  • We organiseren samen met jou de kijkmomenten voor geïnteresseerden en potentiële kopers.
  • En last but not least, wij gaan altijd voor de vraagprijs!
VESTIO

Vestio kent de kneepjes van het vak

Een pand, appartement of huis verkopen of verhuren: het is altijd een avontuur! Een woning laten schatten is geen exacte wetenschap, daarom volgen we een systematische aanpak in combinatie met jarenlange ervaring. Ligt je vraagprijs niet te hoog in vergelijking met gelijkaardige woningen? Of is door de jaren misschien de waarde van uw woning gestegen? Als marktleider in het residentiële vastgoed in Limburg kennen we de kneepjes van het vak als geen ander.

We leggen de correcte waarde van je pand vast in een uitgebreid schattingsverslag.

DSC 8221

Visibiliteit via onze actieve pre-sales formule

Zo verkopen we maar liefst 35% van onze panden nog voor ze effectief online komen. Dankzij ons grote netwerk aan kandidaten vinden we voor ieder pand een geschikte eigenaar – of het nu om een gezinswoning, appartement, bedrijfsgebouw of opbrengsteigendom gaat.

We bieden je graag garantie op onze service: geen verkoop betekent geen extra kosten.