Gratis schatting

Je pand vlot verkopen? Laat het onroerend schatten door een expert. Zo ken je alvast de juiste waarde en kom je achteraf zeker niet voor onaangename verrassingen te staan.

Om een juiste waardepaling te kunnen maken is er heel wat expertise nodig. Met onze 20 jaar ervaring kunnen we jou te alle tijde begeleiding in het bepalen van de waarde van uw huis en een juiste vraagprijs. De juiste vraagprijs blijft nog tenslotte nog steeds de sleutel tot een vlotte verkoop, maar vooral ook tot het behalen van een maximale prijs!!


Wat mag je van ons verwachten?

Formulier ingevuld: wat nu?

 1. We bellen je binnen de 24 uur op voor een afspraak bij jou thuis - op een moment dat voor jou past.
 2. We gaan samen rond de keukentafel zitten en:
  • maken ter plaatse met jou de berekening - onze beëdigde schatters baseren zich op objectieve parameters, de staat van de woning, maar ook vooral onze kennis en ervaring in de regio;
  • we bepalen samen met jou de juiste prijs en timing om je woning te verkopen;
  • we bekijken samen hoe we je woning volledig verkoopsklaar kunnen maken, met allerlei nuttige tips en tricks
 3. Is je pand klaar voor verkoop? Fantastisch!! Wij werken met jou samen op basis van een open opdracht tot verkoop die jij maandelijks gewoon kan opzeggen, uiteraard zonder enige kost!!
 4. Het gaat als volgt:
  • We plannen een fotoreportage in met onze professionele vastgoedfotograaf.
  • We contacteren actief kandidaat-kopers nog vóór we je pand online te koop zetten op alle beschikbare kanalen. Dit heet onze “pre-sale formule”
  • We organiseren samen met jou kijkmomenten voor geïnteresseerden en potentiële kopers.
  • en last but not least, wij gaan altijd voor de vraagprijs!
Meet Team Vestio MKD

Vestio kent de kneepjes van het vak

Een pand, huis of appartement verkopen of verhuren: het is altijd een avontuur! Ligt je vraagprijs niet te hoog? Of is door de jaren misschien de waarde van uw woning gestegen? Als marktleider in het residentiële vastgoed in Limburg kennen we de kneepjes van het vak als geen ander.

We leggen de correcte waarde van je pand vast in een uitgebreid schattingsverslag.

Contact

Visibiliteit via onze actieve pre-sales formule

Zo verkopen we maar liefst 35% van onze panden nog voor ze effectief online komen. Dankzij ons grote netwerk aan kandidaten vinden we voor ieder pand een geschikte eigenaar - of het nu om een gezinswoning, appartement, bedrijfsgebouw of opbrengsteigendom gaat.

We bieden je graag garantie op onze service: geen verkoop betekent geen extra kosten. Meer nog: je kan onze opdracht op ieder moment stopzetten, met slechts één maand opzeg.