Parttime studentenjob backoffice (m/v/x)

Vestio werft aan: parttime studentenjob (1 à 2 dagen per week)

Vestio staat voor Vangronsveld & Somers, thuis in ontwikkeling.

Als belangrijke vastgoedspeler zijn we actief in de realisatie van residentiële vastgoedprojecten op toplocaties in het binnenland en aan de Belgische kust. Vestio loodst de kandidaat-kopers en -verkopers door het complexe landschap van de hedendaagse vastgoedmarkt. We zijn van nature een projectontwikkelaar van appartementen, woningen, retail, verkavelingen, woonzorgcentra… in hart en nieren. Daarnaast bieden wij assistentie bij het kopen en verkopen van bestaand vastgoed. In de regio Limburg nemen wij een prominente en trekkende rol op in de makelaardij. Onze prospecten kunnen verspreid zijn over heel Vlaanderen, maar onze voornaamste werkterreinen zijn Limburg en Knokke.

Ter versterking van ons team zijn we daarom in onze vestiging in Hasselt op zoek naar een student die parttime komt meewerken in onze backoffice (m/v/x):

Functie

 • Als backoffice medewerker sta je het team van de projectleiders bij om de projecten administratief en communicatief te ondersteunen;

 • Samen met de projectleiders doe je het volgende:
  • Je zorgt voor de coördinatie van energieaansluitingen met de verschillende nutsmaatschappijen;

  • Je ontfermt je over de meldingen van onderaannemers bij de sociale zekerheid;

  • Je plant klanten afspraken in;

  • Je werkt de briefwisseling verder af die inhoudelijk werden voorbereid door de projectleiders;

  • Je assisteert in de administratieve opvolging van de projecten;

  • Je biedt ondersteuning in de voorbereidingen van de voorlopige opleveringen;

  • Je werkt overzichten verder uit m.b.t. analyses in nacalculatie van de gerealiseerde projecten

  • Je staat, samen met het nazorgteam, in voor de administratieve organisatie ervan en opvolging van (onder-)aannemers en naar de klanten

 • De technisch verantwoordelijke van Vestio is jouw rechtstreeks aanspreekpunt.

Profiel

Hands-on is jouw sterkte waardoor je de nodige bijstand kan bieden over de diverse projecten. Je manier van aanpak en je goede communicatie-skills laten je dan weer toe om de diverse gesprekspartners mee in het verhaal te krijgen. Je straalt enthousiasme uit door je aanpak en inzet. Je kan vlot werken met een PC en een goede gesproken en geschreven kennis van het Nederlands is noodzakelijk.

Aanbod

Je maakt deel uit van één van de meest toonaangevende ontwikkelaars van het land. Je werkt in een team van collegiale, gemotiveerde en creatieve vakmensen die van aanpakken weten, en die jou zullen bijstaan om je job op een professionele manier tot een goed einde te brengen. Binnen onze onderneming is er ruimte voor opleidingen, persoonlijke groei en ondernemerschap. Voor deze functie wordt je een aantrekkelijk loon aangeboden.

We ontvangen je CV en motivatiebrief graag via sollicitatie@vestio.com of de knop hieronder!