Woonbuurt Bivelenhof - Hedendaagse woningen nabij centrum Bilzen

Vanaf €346.000*

* exclusief kosten

Adres

Elstarstraat 39
3740 Bilzen

Contacteren

Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Een woondroom om van te houden!

Woonproject Bivelenhof, dat is comfortabel en rustig wonen in een groene omgeving, vlak bij het stadscentrum van Bilzen. Inmiddels kozen al vele gezinnen voor een thuis in Bivelenhof. Wegens het overweldigende succes en de aanhoudende vraag, breiden we Bivelenhof opnieuw uit met een reeks moderne woningen en appartementen. Een unieke buitenkans voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en duurzaamheid.

Woonaanbod

 • Nieuw aanbod - Woning 31 - Bivelenhof
  Op zoek naar een energiezuinige, lichtrijke woning met veel comfort? Een woonst die rustig gelegen is, maar zich ook vlak bij het centrum bevindt? Bekijk dan zeker deze nieuwe halfopen bebouwing!
  Woning Ontdekken
 • Nieuw aanbod - Woning 32 - Bivelenhof
  In deze moderne BEN-woning is het enorm fijn thuiskomen. Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en de zachte kleurtinten voor een rustige harmonie.Er werd veel aandacht besteed aan een optimale indeling, lage energiebehoefte en een aangenaam binnenklimaat.
  Woning Ontdekken
 • Nieuw aanbod - Woning 33 - Bivelenhof
  Ook deze woning van project Bivelenhof biedt een unieke, moderne woonervaring in een groene omgeving. De lichtrijke thuisbasis omvat drie slaapkamers, een mooie tuin en een bruto-oppervlakte van 138,4 m².
  Woning Ontdekken
 • Nieuw aanbod - Woning 34 - Bivelenhof
  Woon je graag rustig, maar niet te ver van de gezellige stadsdrukte? ​​Dan kom je vast graag thuis in een woning van Bivelenhof te Bilzen. Een fijne thuisbasis verzekerd, volledig afgewerkt naar jouw smaak.
  Woning Ontdekken
 • Nieuw aanbod - Woning 35 - Bivelenhof
  Deze knappe woning is op veel vlakken een absolute voltreffer: een nieuwbouw met een bruto-oppervlakte van 147,4 m² gelegen in een groene omgeving met 3 slaapkamers én een gezellige tuin.
  Woning Ontdekken
 • Woning 37 - Bivelenhof
  Woning 37 is onderdeel van het woonproject Bivelenhof te Merem, vlakbij het centrum van Bilzen. Deze halfopen bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 136,80 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 3a18ca. Kenmerkend aan deze huizen zijn de open leefruimtes, 3 slaapkamers en gezellige tuin met tuinberging.
  Woning Ontdekken
 • Woning 40 - Bivelenhof
  Woning 40 is onderdeel van het woonproject Bivelenhof te Merem, vlakbij het centrum van Bilzen.
  Deze gesloten bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 136,80 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 2a53ca.
  Kenmerkend aan deze woningen zijn de open leefruimtes, 3 slaapkamers en gezellige tuin met tuinberging.
  Woning Ontdekken
 • Woning 41 - Bivelenhof
  Woning 41 is onderdeel van het woonproject Bivelenhof te Merem, vlakbij het centrum van Bilzen. Deze gesloten bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 136,80 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 2a61ca. Kenmerkend aan deze woningen zijn de open leefruimtes, 3 slaapkamers en gezellige tuin met tuinberging.
  Woning Ontdekken

Jouw plekje om van te houden

Het nieuwe woonaanbod bestaat uit 5 moderne woningen. Ook in deze bouwfase wordt er maximaal ingezet op het groene karakter van het project met parkjes, open ruimtes en bomen. De ruime gezinswoningen zijn ontworpen door het gerenommeerde architectenbureau Bhau Architecten en zijn opgetrokken in een fris en warm kleurenpalet.

Aantrekkelijke hedendaagse woningen

Elke woning beschikt over drie slaapkamers, verspreid over twee bouwlagen in een gesloten of halfopen karakter. 
De woningen zijn zo uitgetekend dat de leefruimtes baden in het licht. De achtergevels zijn voorzien van royale, plafondhoge ramen op het gelijkvloers. De leefkamer, bestaande uit de zithoek en keuken, is als één geheel ingetekend zodat het ruimtelijk gevoel verhoogt en een ‘doorzon’ concept ontstaat. De keuze van materialen en afwerking voor het interieur ligt helemaal in jouw handen.

Elke woning is voorzien van een gezellige tuin met tuinberging voor extra opbergruimte. Dankzij de voorziene afscheiding tussen de perceelsgrenzen wordt je privacy voldoende gegarandeerd. De percelen zijn aan de achterzijde eveneens toegankelijk via het pad voor voetgangers en fietsers dat de tuinen ontsluit.

Een thuis waar ook kinderen van houden!

Bivelenhof is verkeersluw en kindvriendelijk met dank aan haar doodlopende straatjes. Verstoppertje spelen of een potje voetballen? Dankzij het speelplein, de wandel -en fietspaden en verschillende groene zones doorheen het project is er ontspanningsruimte in overvloed! Kindvriendelijkheid, duurzaamheid en open ruimtes zijn niet alleen essentiële voorwaarden van een goede ‘thuis’, maar ook de beste garantie op de waardevastheid van je toekomstige eigendom.
 
 • 3 slaapkamers
 • HOB of GB
 • Open leefruimtes
 • Gezellige tuin
 • Groene omgeving
Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €346.000

Technisch

 • Raamwerk

  Aluminium

 • Beglazing

  Dubbele

 • Verwarming

  Aardgas

 • Keuken

  Geïnstalleerd

 • Elektrisch keuringsattest

  conform

Omgeving

Woonbuurt Bivelenhof - woningen in BilzenElstarstraat 39
3740 Bilzen

Google maps directions

Contacteer ons