Woonbuurt Bivelenhof - Hedendaagse woningen nabij centrum Bilzen

Vanaf €337.000*

* exclusief kosten

Adres

Elstarstraat 39
3740 Bilzen

Contacteren

Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Een woondroom om van te houden!

Woonproject Bivelenhof, dat is comfortabel en rustig wonen in een groene omgeving, vlakbij het stadscentrum van Bilzen.
Na het succes van fase 1 breiden we opnieuw het aanbod uit met een nieuwe reeks woningen en appartementen.
Dit is een unieke kans als je wilt wonen in een landelijke omgeving aan de rand van het stadscentrum van Bilzen maar toch met alle voorzieningen binnen handbereik.

 

Woonaanbod

 • Woning 37 - Bivelenhof
  Woning 37 is onderdeel van het woonproject Bivelenhof te Merem, vlakbij het centrum van Bilzen. Deze halfopen bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 136,80 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 3a18ca. Kenmerkend aan deze huizen zijn de open leefruimtes, 3 slaapkamers en gezellige tuin met tuinberging.
  Woning Ontdekken
 • Woning 39 - Bivelenhof
  Woning 39 is onderdeel van het woonproject Bivelenhof te Merem, vlakbij het centrum van Bilzen. Deze gesloten bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 136,80 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 2a46ca. Kenmerkend aan deze huizen zijn de open leefruimtes, 3 slaapkamers en gezellige tuin met tuinberging.
  Woning Ontdekken
 • Woning 40 - Bivelenhof
  Woning 40 is onderdeel van het woonproject Bivelenhof te Merem, vlakbij het centrum van Bilzen.
  Deze gesloten bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 136,80 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 2a53ca.
  Kenmerkend aan deze woningen zijn de open leefruimtes, 3 slaapkamers en gezellige tuin met tuinberging.
  Woning Ontdekken
 • Woning 41 - Bivelenhof
  Woning 41 is onderdeel van het woonproject Bivelenhof te Merem, vlakbij het centrum van Bilzen. Deze gesloten bebouwing heeft een bewoonbare oppervlakte van 136,80 vierkante meter en is gelegen op een perceel van 2a61ca. Kenmerkend aan deze woningen zijn de open leefruimtes, 3 slaapkamers en gezellige tuin met tuinberging.
  Woning Ontdekken

Jouw plekje om van te houden

Vestio, Matexi en Wage NV ontwikkelen deze nieuwe fase van het succesvolle project ‘Bivelenhof’: 5 moderne, comfortabele woningen. Ook in deze bouwfase wordt er maximaal ingezet op het groene karakter van het project met parkjes, open ruimtes en bomen. De architectuur is van de hand van het gerenommeerde Limburgse architectenbureau bhau architecten. De eenheid van bouwstijlen in Bivelenhof geeft voldoende rust en harmonie aan de omgeving met voldoende diversiteit in stijl voor elke smaak.
 

Aantrekkelijke hedendaagse woningen

Elke woning beschikt over drie slaapkamers, verspreid over twee bouwlagen in een gesloten of halfopen karakter. 
De woningen zijn zo uitgetekend dat de leefruimtes baden in het licht. De achtergevels zijn voorzien van royale, plafondhoge ramen op het gelijkvloers. De leefkamer, bestaande uit de zithoek en keuken, is als één geheel ingetekend zodat het ruimtelijk gevoel verhoogt en een ‘doorzon’ concept ontstaat. De keuze van materialen en afwerking voor het interieur ligt helemaal in jouw handen.

Elke woning is voorzien van een gezellige tuin met tuinberging voor extra opbergruimte. Dankzij de voorziene afscheiding tussen de perceelsgrenzen wordt je privacy voldoende gegarandeerd. De percelen zijn aan de achterzijde eveneens toegankelijk via het pad voor voetgangers en fietsers dat de tuinen ontsluit.

Een thuis waar ook kinderen van houden!

Bivelenhof is verkeersluw en kindvriendelijk met dank aan haar doodlopende straatjes. Verstoppertje spelen of een potje voetballen? Dankzij het speelplein, de wandel -en fietspaden en verschillende groene zones doorheen het project is er ontspanningsruimte in overvloed! Kindvriendelijkheid, duurzaamheid en open ruimtes zijn niet alleen essentiële voorwaarden van een goede ‘thuis’, maar ook de beste garantie op de waardevastheid van je toekomstige eigendom.
 
 • 3 slaapkamers
 • HOB of GB
 • Open leefruimtes
 • Gezellige tuin
 • Groene omgeving
Jouw thuis, hip en duurzaam in een groene long

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €337.000

Technisch

 • Raamwerk

  Aluminium

 • Beglazing

  Dubbele

 • Verwarming

  Aardgas

 • Keuken

  Geïnstalleerd

 • Elektrisch keuringsattest

  conform

Omgeving

Woonbuurt Bivelenhof - woningen in BilzenElstarstraat 39
3740 Bilzen

Google maps directions

Contacteer ons