Residentie Korenaar fase 2 - Appartementen op toplocatie in hartje Bilzen

Vanaf €263.500*

* exclusief kosten

Adres

Korenstraat 32
3740 Bilzen

Contacteren

Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

In Residentie Korenaar woon je luxueus en in stijl

Na het overweldigende succes van fase 1, breiden we residentie Korenaar uit met een tweede fase. Het nieuwe aanbod bestaat uit appartementen gelegen aan de Demerwal en appartementen gelegen in de Korenstraat. Met de uitbreiding van Korenaar wordt Bilzen nu nog mooier.

Snel verhuizen is mogelijk, want deze prachtige appartementen zullen in juni volledig instapklaar afgewerkt zijn.

Woonaanbod

  • Stadsappartement B2.1 - Korenaar
    Stadsappartement B2.1 heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 77,73 m². Het beschikt over 2 slaapkamers en een gezellig terras.
    Appartement Ontdekken
  • Stadsappartement B2.2 - Korenaar
    Stadsappartement B2.2 heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 75,51m². Het beschikt over 2 slaapkamers en een gezellig terras.
    Appartement Ontdekken
  • Stadsappartement C2.1 - Korenaar
    Stadsappartement C2.1heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 108,49m². Het beschikt over 2 ruime slaapkamers en een ruim terras.
    Appartement Ontdekken

Modern en groen wonen in hartje Bilzen

Vestio ontwikkelt appartementen die het comfort van vandaag combineren met trends van de toekomst. Zo kan jij als toekomstige inwoner jouw bestelde pakjes veilig en achter slot en grendel laten leveren, ook als niemand thuis is. De handige lever- en opbergkast “Bring Me Box” staat ter beschikking voor elke inwoner van Residentie Korenaar. De gemeenschappelijke binnentuin is een absolute meerwaarde in dit project. Geen evidente troef in deze binnenstedelijke ontwikkeling.

Een aantrekkelijk aanbod dat iedereen aanspreekt

In Residentie Korenaar woon je luxueus en in stijl. Het project bevat een mix van verschillende typologieën. Dit gevarieerd aanbod van 1-, 2- en 3 slaapkamerappartementen zal veel potentiële kopers kunnen bekoren.

Discreet maar met een uniek cachet

Voor fase 2 is gekozen voor een roodbruine gevelsteen. De lichte gevelsteen van fase 1 staat op deze manier in contrast hiermee. Op deze manier ontstaat een bijkomend accent in de architectuur die de structuur van de 2 fases markeert. De verticaliteit van het project wordt benadrukt waardoor het charmante en gevarieerde straat - beeld intact blijft. De hoogste verdieping wordt afgewerkt met een zwarte aluminium gevelbekleding in combinatie met zwarte leien en dakkapellen.
Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Algemeen

  • Prijs

    Vanaf €263.500

  • Beschikbaarheid

    Bij oplevering

  • Slaapkamers (range)

    1-3

  • Oppervlakte (range)

    75,51m² - 108,49m²

  • Staat

    Nieuwe staat

Technisch

  • Raamwerk

    Aluminium

  • Beglazing

    Dubbele

  • Verwarming

    Aardgas

Omgeving

Korenstraat 32
3740 Bilzen

Google maps directions

Contacteer ons