Woonproject Vonk - Laatste stijlvolle appartement

Vanaf €415.000*

* exclusief kosten

Adres

Tweevoetjesweg 4
3740 Bilzen

Contacteren

Sprankelend wonen in Bilzen

Op wandelafstand van het stadscentrum van Bilzen bouwt Vestio het nieuwe woonproject Vonk.

Aan de Tweevoetjesweg maken de huidige woningen plaats voor schitterende nieuwbouwappartementen. De doordachte architectuur geeft extra pit aan dit prachtig toekomstig woonproject.
Geniet in alle rust van het uitzicht op het park, apérotime op het ruime leefterras met vrienden en familie of gezellig knus in de zetel, in Vonk is een sprankje geluk nooit ver weg.

Woonaanbod

 • Laatste Hill Side appartment - Vonk
  Kom thuis in het laatste Hill Side appartement. Al het groen van het stadspark en de aangelegde tuin ligt aan je voeten en toch lonkt het bruisende stadscentrum om de hoek. Geniet in alle rust van het uitzicht op het park, apérotime op het ruime leefterras of gezellig knus in de zetel. Hier wil je gegarandeerd nooit meer weg!

  Dit Hill Side appartement is voorzien van 2 slaapkamers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 112,34 m².
  Appartement Ontdekken

Een woonproject met de juiste sprankel

Het beschikbare aanbod van woonproject Vonk bestaat uit 2-slaapkamerappartementen, gelegen op het gelijkvloers of de eerste verdieping. Aan de voet van de Borreberg kan elke bewoner maximaal genieten van het groen dankzij de ruime leefterrassen en de grote raampartijen. Slaat bij jou de vonk al over?

5 schitterende troeven die Vonk samenvatten
 • Topligging in het bruisende Bilzen
 • Kleinschalig woonproject met ruime terrassen
 • Appartementen worden op maat afgewerkt
 • Prachtige architectuur en omgeven door groen
 • Vlot bereikbaar en ondergrondse parking beschikbaar
 

Bilzen, de stad die vonken geeft

Op enkele minuten wandelen van de Markt, de vele boetieks, supermarkten en horecazaken, hoef je niets te missen van de vele belevenissen die Bilzen rijk is. Het centrum van Bilzen is omgeven door een groene long van aansluitende parken waarin ook woonresidentie Vonk gelegen is. Aan de achterzijde wandel je via de gemeenschappelijke tuin het aangrenzende park in. Aan de voorzijde geniet je van het zicht op de Borreberg.

Architectuur met pit

Alle appartementen genieten dankzij grote raampartijen en ruime terrassen van uitgebreid zonlicht. Dit woonproject heeft een uitgesproken groene toets dankzij het aangrenzend park, de aangelegde tuin en het groendak boven de parking. De moderne architectuur van deze nieuwbouw en slimme indeling van de appartementen staan garant voor aangenaam wonen. 
Sprankelend wonen in Bilzen

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €415.000

 • Staat

  Nieuwe staat

Technisch

 • Raamwerk

  Aluminium

 • Beglazing

  Dubbele

 • Verwarming

  Aardgas

Omgeving

Tweevoetjesweg 4
3740 Bilzen

Google maps directions

Contacteer ons