Woonerf Allure - Luxewoningen in landelijke stijl nabij centrum Bilzen

Vanaf €390.000*

* exclusief kosten

Adres

Buissen 21
3740 Bilzen

Contacteren

Landelijk en luxueus wonen in Bilzen

In de stadsrand van Bilzen, bouwt Vestio een kleinschalig project met halfopen, luxueuze woningen in landelijke stijl. Een woonerf met een indrukwekkende uitstraling, dat is wonen met allure. De werken aan dit stijlvolle woonproject zijn volop bezig.

Woonaanbod

 • Woning 3 - Allure
  Deze luxewoning met halfopen karakter heeft een bewoonbare oppervlakte van 140,60 m² en is gelegen op een perceel van 3a01ca. Niet alleen de architectuur en de geveldetails zijn erg stijlvol, ook voor de afwerking van het interieur gaan we resoluut voor uitzonderlijk kwalitatieve materialen.
  Woning Ontdekken
 • Woning 4 - Allure
  Woning 4 in woonproject Allure straalt luxe en sfeer uit. Deze halfopen woonst strekt zich uit over een perceel van 2a83ca, omgeven door een gezellige, groene tuin die uitnodigt tot ontspanning. De bewoonbare oppervlakte meet 143,40m².
  Woning Ontdekken
 • Woning 7 - Allure
  Deze halfopen woning heeft een bewoonbare oppervlakte van 141,60m² en is gelegen op een perceel van 3a11ca. Kenmerkend aan deze woning is de open leefruimte. Dankzij de plafondhoge ramen valt het daglicht rijkelijk binnen.
  Woning Ontdekken
 • Woning 9 - Allure
  Deze luxewoning met halfopen karakter heeft een bewoonbare oppervlakte van 128,60m² en is gelegen op een perceel van 2a89ca. Niet alleen de architectuur en de geveldetails zijn erg stijlvol, ook voor de afwerking van het interieur gaan we resoluut voor uitzonderlijk kwalitatieve materialen.
  Woning Ontdekken
Dit project heeft haar naam, Allure, niet gestolen. In deze karaktervolle verkaveling is elke woning uniek. Niet alleen de architectuur en de geveldetails zijn erg stijlvol, ook voor de afwerking van het interieur kiezen we resoluut voor uitzonderlijk kwalitatieve materialen. De materiaalkeuzes van de verschillende woningen zijn in harmonie met elkaar. Houtstructuren, rustieke roodbruine en kasteelgrijze gevelstenen, koplagen boven de ramen en donkere dakpannen geven het geheel een statige rijkelijke allure.

Jouw afwerking naar keuze

De gekozen materialen en afwerkingsbudgetten zijn in overeenstemming met de luxueuze uitstraling die we voor ogen hebben. Zo kan je als koper kiezen voor een interieur dat tot in detail is afgewerkt en past bij jouw persoonlijkheid. Geen compromis bij Allure, je kiest een keuken en badkamer die helemaal top is dankzij ruime inrichtingsbudgetten.

De ruime woningen hebben elk een aangename privatieve tuin om heerlijk te vertoeven in de zon. Je geniet zo als toekomstige bewoner van voldoende privacy en ruimte. Elk woning heeft 3 bouwlagen met 3 slaapkamers op de verdieping. Op de zolderverdieping ontstaat een interessante ruimte die kan ingericht worden tot extra slaapkamer(s) of bureau.

Kom thuis in een groene oase

De nieuwbouwhuizen van Allure worden gekenmerkt door een groene toets dankzij de bossen als buffer naar de achterliggende Wijngaardstraat. De bosrijke omgeving geeft je als inwoner rust en ontspanning en een gezonde omgeving waar het aangenaam vertoeven is. De duurzaamheid van de woningen trekt de aandacht met een E-peil van 20. De modernste technieken zoals zonnepanelen, warmtepompen en ventilatiesysteem D staan garant voor een zeer energievriendelijke nieuwe woning.
Landelijk en luxueus wonen in Bilzen

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €390.000

 • Slaapkamers (range)

  3

Downloads

Contacteer ons