Residentie De Boomgaard - Energiezuinige en comfortabele appartementen nabij stadscentrum Hasselt

Vanaf €282.818*

* exclusief kosten

Adres

Charles Darwinsstraat 2
3500 Hasselt

Contacteren

Dit project is een ontwikkeling van Brocap.

Rust, groen en luxueus comfort

Op slechts 2 kilometer van het centrum van Hasselt ligt er het nieuwbouwproject De Boomgaard, met 11 appartementen. De Boomgaard is een uiterst energiezuinig en comfortabel project te midden van een boomgaard. De luxe van deze appartementen ligt in de hoogwaardige materiaalkeuze dat tevens bijdraagt aan excellent wooncomfort. Residentie De Boomgaard is ook klaar voor de toekomst. Dankzij een warmte-koelsysteem via warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, verkrijg je steeds de goede temperatuur met een lage energiefactuur. De rust en het groen dat voortkomt uit de naastliggende grote boomgaard zijn van een onschatbare waarde.
 

Boomgaard met 11 appartementen

De boomgaard is het meest typerende kenmerk van dit nieuwe woonproject. Zoveel rust door de landelijke omgeving en tegelijkertijd toch zo dicht bij het stadscentrum is een enorme troef. ‘s Avonds maakt u nog een wandeling door uw park of gaat u de vruchten van de fruitbomen plukken. Een tuinarchitect richt de boomgaard onderhoudsvriendelijk en met inheemse beplanting in. Een wadi slingert door het park als speels element.

 

Enkele troeven van dit project:

+ Energiezuinige nieuwbouw appartementen
+ Ligging vlak aan E313
+ Nabij centrum van Hasselt in groene omgeving
+ Kleinschalig project met slechts 11 appartementen
 

Omgeving

Charles Darwinsstraat 2
3500 Hasselt

Google maps directions

Koelen en verwarmen met een warmtepomp én zonnepanelen

Deze appartementen zijn op vlak van energie hun tijd voor. Aan de hand van een warmtepomp wordt niet enkel verwarmd. Via een vloerverwarming koelt deze bron uw woning ook af tijdens de warme dagen. In combinatie met zonnepanelen is dit een zeer duurzame energiebron. Dit zorgt er tevens voor dat enkele appartementen aan een E-PEIL 20 geraken en zo in aanmerking komen, de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing te moeten betalen.
 

Wil je meer weten over dit unieke project ? Neem dan snel op contact op via kevin@vestio.com of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier.
U zal snel een uitnodiging ontvangen de verschillende mogelijkheden in detail te bespreken.

Dit project is een ontwikkeling van Brocap.

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €282.818

 • Type

  Project

 • Type gebouw

  Gesloten

Woonaanbod

 • Residentie Boomgaard - 2-slaapkamerappartementen
  In het groen, tussen de boomgaarden maar toch is het bruisende stadscentrum nooit ver? Dat is wonen in residentie De Boomgaard.
  Veel licht en een praktische indeling is wat deze 2 -slaapkamerappartementen typeert.
  Appartement Ontdekken
 • De Boomgaard - 3-slaapkamerappartement
  Het 3-slaapkamerappartement in residentie De Boomgaard nodigt uit tot genieten. Met een bewoonbare oppervlakte van 127 vierkante meter baad je in een zee van ruimte. Daarenboven geniet je van een gunstige lichtinval de hele dag door dankzij de grote raampartijen of vanop één van de twee terrassen. De masterbedroom met dressing en twee slaapkamers, waarvan één beschikt over een aansluitende bureauruimte, maakt het plaatje compleet.
  Appartement Ontdekken

Technisch

 • Raamwerk

  Aluminium

 • Beglazing

  Dubbele

Contacteer ons