Residentie De Boomgaard - Energiezuinige en comfortabele appartementen nabij stadscentrum Hasselt

Vanaf €282.818*

* exclusief kosten

Adres

Charles Darwinsstraat 2
3500 Hasselt

Contacteren

Dit project is een ontwikkeling van Brocap.

Rust, groen en luxueus comfort

Op slechts 2 kilometer van het centrum van Hasselt ligt er het nieuwbouwproject De Boomgaard, met 11 appartementen. De Boomgaard is een uiterst energiezuinig en comfortabel project te midden van een boomgaard. De luxe van deze appartementen ligt in de hoogwaardige materiaalkeuze dat tevens bijdraagt aan excellent wooncomfort. Residentie De Boomgaard is ook klaar voor de toekomst. Dankzij een warmte-koelsysteem via warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, verkrijg je steeds de goede temperatuur met een lage energiefactuur. De rust en het groen dat voortkomt uit de naastliggende grote boomgaard zijn van een onschatbare waarde.
 

Woonaanbod

 • Appartement 0.3 met 2 slaapkamers - De Boomgaard
  Heerlijk nagenieten van je dag op je terras? 
  Deze appartementen zijn voorzien van een aangenaam terras aan de westzijde. Dit compact appartement met een bruto bewoonbare oppervlakte van 87m² is geweldig in onderhoud en beschikt over een mooie leefruimte.
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 2.1 met 3 slaapkamers - De Boomgaard
  Zorgeloos luxe beleven doe je in dit prachtig appartement met 3 slaapkamers. Een ruim, luxueus appartement voorzien van 2 zuidelijk georiënteerde terrassen. De master bedroom met dressing en de 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 een mooie aansluitende bureauruimte heeft, bieden een enorme meerwaarde voor de toekomstige bewoners. Met een bruto bewoonbare oppervlakte van 127m² beleef je in dit appartement het project De Boomgaard op zijn best.
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 2.2 met 2 slaapkamers - De Boomgaard
  Heerlijk in het groen te midden van een boomgaard, maar toch op een steenworp van het bruisende stadscentrum van Hasselt. Dat is wonen in residentie De Boomgaard.
  Veel licht en een praktische indeling is wat deze 2 -slaapkamerappartementen typeert.

  Een cosy zithoek, zuid-gericht terras, prachtig uitzicht... hier wil je gegarandeerd nooit meer weg.
  Dit large appartement met avondterras van 17m² beschikt als extra over een cosy zitruimte aan het terras, een ruime badkamer en inkomhal met vestiaire. Het appartement telt een bewoonbare oppervlakte van 106m².
  Appartement Ontdekken

Boomgaard met 11 appartementen

De boomgaard is het meest typerende kenmerk van dit nieuwe woonproject. Zoveel rust door de landelijke omgeving en tegelijkertijd toch zo dicht bij het stadscentrum is een enorme troef. ‘s Avonds maakt u nog een wandeling door uw park of gaat u de vruchten van de fruitbomen plukken. Een tuinarchitect richt de boomgaard onderhoudsvriendelijk en met inheemse beplanting in. Een wadi slingert door het park als speels element.

Dankzij de meest duurzame, energiezuinige installaties en technieken behalen de appartementen een E-peil van onder de E-20 wat betekent dat je als bewoner 5 jaar lang geen onroerende voorheffing betaald. Van een voordeel gesproken!

Enkele troeven van dit project:

+ Energiezuinige nieuwbouw appartementen
+ Warmtepomp en individuele zonnepanelen
+ Ligging vlak aan E313
+ Nabij centrum van Hasselt in groene omgeving
+ Kleinschalig project met slechts 11 appartementen

Koelen en verwarmen met een warmtepomp én zonnepanelen

Deze appartementen zijn op vlak van energie hun tijd voor. Aan de hand van een warmtepomp wordt niet enkel verwarmd. Via een vloerverwarming koelt deze bron jouw appartement ook af tijdens de warme dagen. In combinatie met zonnepanelen is dit een zeer duurzame energiebron. Dit alles zorgt ervoor dat de appartementen een E-peil behalen van onder de E-20 wat betekent dat je als bewoner 5 jaar lang geen onroerende voorheffing betaald. Van een voordeel gesproken!

 

Wil je meer weten over dit unieke project ? Neem dan snel op contact op via info@vestio.com of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier.
U zal snel een uitnodiging ontvangen de verschillende mogelijkheden in detail te bespreken.

Dit project is een ontwikkeling van Brocap.

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €282.818

 • Type

  Project

 • Type gebouw

  Gesloten

Technisch

 • Raamwerk

  Aluminium

 • Beglazing

  Dubbele

Omgeving

Charles Darwinsstraat 2
3500 Hasselt

Google maps directions

Contacteer ons