Residentie De Boomgaard - Energiezuinige en comfortabele appartementen nabij stadscentrum Hasselt

Vanaf €282.818*

* exclusief kosten

Adres

Charles Darwinsstraat 2
3500 Hasselt

Contacteren

Dit project is een ontwikkeling van Brocap.

Rust, groen en luxueus comfort

Op slechts 2 kilometer van het centrum van Hasselt ligt er het nieuwbouwproject De Boomgaard, met 11 appartementen. De Boomgaard is een uiterst energiezuinig en comfortabel project te midden van een boomgaard. De luxe van deze appartementen ligt in de hoogwaardige materiaalkeuze dat tevens bijdraagt aan excellent wooncomfort. Residentie De Boomgaard is ook klaar voor de toekomst. Dankzij een warmte-koelsysteem via warmtepomp in combinatie met zonnepanelen, verkrijg je steeds de goede temperatuur met een lage energiefactuur. De rust en het groen dat voortkomt uit de naastliggende grote boomgaard zijn van een onschatbare waarde.
 

Woonaanbod

 • Appartement 0.2 met 2 slaapkamers - De Boomgaard
  Veel licht en veel ruimte is wat dit appartement 0.2 typeert.
  Dit 2-slaapkamerappartement beschikt over een zuid-gericht terras en heerlijk zicht op de naastgelegen boomgaard. Dit appartement heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 88 m². Niet alleen het terras maar ook leefruimte met keuken zijn volledig gericht naar het zuiden.
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 0.3 met 2 slaapkamers
  Heerlijk nagenieten van je dag op je terras? 
  Deze appartementen zijn voorzien van een aangenaam terras aan de westzijde. Dit compact appartement is geweldig in onderhoud en beschikt over een mooie leefruimte. Dit appartement heeft een bruto bewoonbare oppervlakte van 87 m².
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 2.1 met 3 slaapkamers
  Zorgeloos luxe beleven doe je in dit prachtig appartement met 3 slaapkamers. Dit ruime, luxueuze appartement is voorzien van 2 terrassen, beide zuidelijk georiënteerd. De master bedroom met dressing, 2 ruime slaapkamers waarvan 1 een mooie bureauruimte aansluitend heeft vormt een enorme meerwaarde voor de toekomstige bewoners. Met een bruto bewoonbare oppervlakte van 127 m² beleef je in dit appartement het project De Boomgaard op zijn best.
   
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 2.2 met 2 slaapkamers
  In het groen, tussen de boomgaarden maar toch is het bruisende stadscentrum nooit ver? Dat is wonen in residentie De Boomgaard.
  Veel licht en een praktische indeling is wat deze 2 -slaapkamerappartementen typeert.

  Een cosy zithoek, zuid-gericht terras, prachtig uitzicht... hier wil je gegarandeerd nooit meer weg.
  Dit large appartement met avondterras van 17 m² beschikt als extra over een cosy zitruimte aan het terras, een ruime badkamer en inkomhal met vestiaire. Het appartement telt een bewoonbare oppervlakte van 106 m².
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 3.1 met 3 slaapkamers - De Boomgaard
  Het 3-slaapkamerappartement in residentie De Boomgaard nodigt uit tot genieten. Met een bewoonbare oppervlakte van 127 vierkante m² baad je in een zee van ruimte.
  Daarenboven geniet je van een gunstige lichtinval de hele dag door dankzij de grote raampartijen of vanop één van de twee terrassen. De master bedroom met dressing en twee slaapkamers, waarvan één beschikt over een aansluitende bureauruimte, maakt het plaatje compleet.
  Appartement Ontdekken

Boomgaard met 11 appartementen

De boomgaard is het meest typerende kenmerk van dit nieuwe woonproject. Zoveel rust door de landelijke omgeving en tegelijkertijd toch zo dicht bij het stadscentrum is een enorme troef. ‘s Avonds maakt u nog een wandeling door uw park of gaat u de vruchten van de fruitbomen plukken. Een tuinarchitect richt de boomgaard onderhoudsvriendelijk en met inheemse beplanting in. Een wadi slingert door het park als speels element.

 

Enkele troeven van dit project:

+ Energiezuinige nieuwbouw appartementen
+ Warmtepomp en individuele zonnepanelen
+ Ligging vlak aan E313
+ Nabij centrum van Hasselt in groene omgeving
+ Kleinschalig project met slechts 11 appartementen

Koelen en verwarmen met een warmtepomp én zonnepanelen

Deze appartementen zijn op vlak van energie hun tijd voor. Aan de hand van een warmtepomp wordt niet enkel verwarmd. Via een vloerverwarming koelt deze bron uw woning ook af tijdens de warme dagen. In combinatie met zonnepanelen is dit een zeer duurzame energiebron. Dit zorgt er tevens voor dat enkele appartementen aan een E-PEIL 20 geraken en zo in aanmerking komen, de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing te moeten betalen.
 

Wil je meer weten over dit unieke project ? Neem dan snel op contact op via info@vestio.com of laat uw contactgegevens achter via het contactformulier.
U zal snel een uitnodiging ontvangen de verschillende mogelijkheden in detail te bespreken.

Dit project is een ontwikkeling van Brocap.

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €282.818

 • Type

  Project

 • Type gebouw

  Gesloten

Technisch

 • Raamwerk

  Aluminium

 • Beglazing

  Dubbele

Omgeving

Charles Darwinsstraat 2
3500 Hasselt

Google maps directions

Contacteer ons