Appartementen en stadswoningen met prachtige binnentuin - Residentie Cornu

Vanaf €267.500*

* exclusief kosten

Adres

Maastrichtersteenweg 23
3500 Hasselt

Contacteren

Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Op de hoek van de Maastrichtersteenweg en de Sint-Corneliusstraat, vlakbij de Groene Boulevard van Hasselt, ontwikkelen Vestio, Urbicoon en Gilen
nieuwbouwproject ‘Cornu’. Dit woonproject bestaat uit appartementen, stadswoningen en een commerciële ruimte. Ontdek dit unieke project, gelegen op een absolute toplocatie in het centrum van Hasselt.

Woonaanbod

 • 1-slaapkamerappartementen - Cornu
  Ervaar het bruisende stadsleven van dichtbij in jouw gezellig appartement. Alle faciliteiten zijn slechts enkele stappen van jouw voordeur verwijderd. De volledige inrichting van jouw 1 slaapkamerappartement gebeurt steevast naar jouw persoonlijke smaak. Dankzij het doordachte ontwerp wordt jouw volledige woonruimte slim benut. De moderne citylover voelt zich gegarandeerd meteen thuis.
  Appartement Ontdekken
 • Doorzonappartementen - Cornu
  In de doorzonappartementen leef je van ’s ochtends tot ’s avonds met een royale lichtinval. De luchtige leefruimtes, kwalitatieve afwerking en groene accenten dragen allemaal bij aan een optimaal wooncomfort. Elk terras biedt een prachtig uitzicht over de groene binnentuin. Hier geniet je elke dag opnieuw maximaal van het leven.
  Appartement Ontdekken
 • Stadsappartementen - Cornu
  Een terras gericht naar de levendige stad of de rustige binnentuin? Aan jou de keuze. Naast het uitzicht, heb je ook de volledige regie over de inrichting van jouw twee slaapkamerappartement.
  Wonen in Cornu is een buitenkans voor wie het bruisende stadsleven van héél dichtbij wil beleven. Wens je toch even te ontsnappen aan de drukte? Onthaast in de verborgen parel op site: de groene binnentuin.
  Appartement Ontdekken
 • Stadsloften - Cornu
  Of je nu op zoek bent naar een rustige plek om te ontspannen of een levendige omgeving om te genieten van het stadsleven, de duplexen in residentie Cornu bieden het beste van beide werelden. De royale
  leefruimte is ontworpen met het oog op functionaliteit. Het integreert naadloos met de keuken en eetruimte, waardoor een open en uitnodigende ambiance ontstaat.
  Duplex Ontdekken
 • Stadswoningen - Cornu
  Wonen in Hasselt, op wandelafstand van het levendige stadscentrum? De stadswoningen in project Cornu zullen jouw verwachtingen overtreffen. Dankzij de efficiënte indeling, leefruimtes met veel natuurlijk licht, luxe afwerking… is dit een uitzonderlijke kans voor wie op zoek is naar een comfortabele plek om te leven. Buiten trekken de 2 terrassen en een privatief tuintje die naadloos de verbinding maken met de
  gemeenschappelijke binnentuin, meteen de aandacht. Op-en-top de stad van dichtbij beleven in een rustgevende, groene omgeving doe je hier!
  Woning Ontdekken

Cornu met de C van centraal

Wonen in residentie Cornu is wonen op enkele stappen van het levendige stadscentrum van Hasselt. Winkels, restaurants en horecafaciliteiten bevinden
zich in de onmiddellijke omgeving. Ook het stadspark, de Blauwe Boulevard en recreatiedomein Kapermolen bevinden zich op wandelafstand van je voordeur. Wil
je graag genieten van de wekelijkse markt of één van de vele Hasseltse evenementen? Je wandelt zo het Kolonel Dusartplein op, de bruisende place-to-be van Hasselt.

 

Een uitzonderlijk divers woonaanbod

Dit uitzonderlijke gelegen stadsontwikkelingsproject spreekt tot de verbeelding van jong en oud. Het leegstaande schoolgebouw van het Kleine Atheneum
maakt plaats voor een divers aanbod van stadwoningen en nieuwbouwappartementen en dit allemaal rond een prachtig groene en verkeersvrije binnentuin. De woningen beschikken allemaal over 2 slaapkamers. Terwijl je voor de appartementen de keuze hebt tussen 1, 2 of 3 slaapkamers of de riante penthouses. Bewoners kunnen ondergronds parkeren en de bestaande sporthal van de school wordt ingericht als overdekte, beveiligde fietsenstalling en Mobipunt.

De tuin als groene eye-catcher midden in de stad

Bij het ontwikkelen van project Cornu is er maximaal ingezet op de creatie van nieuwe groenstructuren. In de binnentuin is het zalig vertoeven voor de bewoners. De weelderige beplanting en aanleg van paadjes maken van dit binnengebied de ideale plek om een praatje te slaan, een wandeling te maken of je even terug te trekken uit de drukte van het dagelijkse leven. Deze aantrekkelijke parkruimte is een mooie aanvulling op het netwerk van groene ruimtes dat de Casterwijk rijk is.

 

Toekomstgericht en duurzaam wonen

Binnen het project Cornu besteden we veel aandacht aan het duurzame, ecologische karakter en realiseren we “bijna energieneutrale” of BEN-appartementen. Het E-peil zal maximaal E20 bedragen voor elke woonentiteit. Om een aangename temperatuur en warm water zonder CO2-uitstoot te garanderen voor alle toekomstige bewoners, installeren we een semicollectieve zonneboiler en warmtepomp. Dit innovatief systeem voorziet de gehele residentie van verwarming, koeling en sanitair warm water. Voor zowel de luchtaanvoer als -afvoer wordt er een ventilatiesysteem D geïnstalleerd. Dankzij deze slimme combinatie van energiezuinige technieken geniet je van het hoogste comfort, een vrijstelling van onroerende voorheffing gedurende 5 jaar en een levenslang laag energieverbruik.
Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €267.500

 • Staat

  Nieuwe staat

Contacteer ons