Heerlijk stadswonen in Hasselt - Residentie Boulevard

Vanaf €285.000*

* exclusief kosten

Adres

Thonissenlaan 70
3500 Hasselt

Contacteren

Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Wonen op een toplocatie in het levendige Hasselt

Deze fraaie stadsontwikkeling is de perfecte combinatie van het bruisende stadsleven en de rust van groen & water.

Het aanbod van residentie Boulevard bestaat uit appartementen (1 & 2 slaapkamers), luxe penthouses en een commerciële ruimte op het gelijkvloers. Elk appartement is voorzien van minstens één terras met uitzicht op de prachtige binnentuin of de levendige Kleine Ring van Hasselt. Liever genieten van beide uitzichten? Dan kies je voor een doorzonappartement.  

De groene binnentuin, de royale lichtinval en de moderne gevel laten iedere bewoner ultiem wonen.

Woonaanbod

 • 1-slaapkamerappartementen - Boulevard
  Graag een knusse (eerste) thuis mét klasse? Dan kies je steevast voor een éénslaapkamerappartement waarvan je de afwerking volledig zelf kiest.
  Appartement Ontdekken
 • 2-slaapkamerappartementen - Boulevard
  Als je op zoek bent naar een ruimere woonomgeving met alle comfort, dan zijn onze tweeslaapkamerappartementen de perfecte keuze.
  Appartement Ontdekken
 • 2-slaapkamerappartementen met tuinzicht - Boulevard
  Hier geniet je optimaal van het groen en de rust in het hart van de stad. Ontdek deze prachtige 2-slaapkamerappartementen met twee terrassen. 
  Appartement Ontdekken
 • Doorzon­appartementen - Boulevard
  Fijn thuiskomen is een garantie in een van deze appartementen. De grote ramen aan zowel de voor- als achterkant van de leefruimte zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. 
  Appartement Ontdekken

Woonaanbod voor ieder wat wils

Het aanbod aan appartementen is gevarieerd en geeft je een ruime keuze uit verschillende types. Zo kan je onder meer genieten van een spectaculair uitzicht vanop het dakterras van het riante penthouse op de hoogste verdieping. De éénslaapkamerappartementen zijn een ideale knusse eerste thuis waarbij de doordachte indeling de volledige woonruimte slim benut. Het mooie uitzicht op de wandelpromenade van de Boulevard is een belangrijke extra troef. De appartementen met 2 slaapkamers zijn ruim ingedeeld, waarbij je kan kiezen uit een terras aan de tuinzijde, zicht op de Groene Boulevard of een volledig doorzonappartement.

Ben je ondernemer en zoek je een commerciële ruimte op een uitzonderlijke zichtlocatie? Het gelijkvloerse pand biedt een uitstekende kans om een bloeiende handelsactiviteit uit te bouwen.

Kopersbegeleiding en afwerking op maat

Uiteraard worden kopers van A tot Z begeleid voor de inrichting van hun nieuwe thuis. Je bepaalt zelf en vrij de materialen en afwerking van het appartement of je kiest uit een ruim aanbod binnen het voorgestelde budget. Een interieurarchitect overlegt met jou en helpt om de keuzes te vergemakkelijken en de kwaliteit te bewaken. Jouw smaak bepaalt de uitstraling van je toekomstig appartement.

Een gezellig terras

Elk appartement is voorzien van minstens één terras. Kies voor een uitzicht op de prachtige binnentuin, de levendige Kleine Ring van Hasselt of de rustige Gazometerstraat. Genieten maar!

Elke dag een heerlijk tuingevoel

De royale binnentuin is volledig in harmonie met het groene karakter van de omgeving. Deze semi-publieke tuin vergroent het project, maar geeft er ook een duurzame onthardingstoets aan dankzij het gebruik van waterdoorlatende verharding. De stapstenen tussen het gras zijn een speels element die het gezellig tuingevoel verhogen. Geniet van een prachtig uitzicht op deze groene oase vanop je terras.

Rustig stadswonen aan de Kleine Ring van Hasselt

Nieuwbouwproject Boulevard ligt op wandelafstand van alle belangrijke locaties, want je bent slechts een boogscheut verwijderd van het station, de winkelstraten, restaurants en cafés. Groen en water vind je eveneens op enkele stappen van je appartement, dat ligt in de vriendelijke, verkeersarme en veilige provinciehoofdstad Hasselt. Kortom: in Boulevard kom je écht thuis, en ervaar je iedere dag het gemak van het leven.

Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €285.000

 • Type gebouw

  Gesloten

Contacteer ons