Rustig wonen in hartje Hasselt - Residentie Gaz'eau

Vanaf €255.000*

* exclusief kosten

Adres

Gazometerstraat 1
3500 Hasselt

Contacteren

In Gaz'eau kom je écht thuis

Wonen op een toplocatie in het levendige Hasselt

Dit architecturale hoogstandje ligt in één van de rustigste straten van het centrum en wordt gekenmerkt door een lichtbruine elegante gevelsteen. Ga je voor een knus appartement, of toch liever voor een penthouse met spectaculair uitzicht? Aan jou de keuze. Deze nieuwe residentie heeft gewoonweg alles wat je nodig hebt om het leven in Hasselt in al zijn pracht te omarmen. 

Woonaanbod

  • 1-slaapkamerappartementen met tuinzicht - Gaz'eau
    Graag een knusse (eerste) thuis mét klasse? Dan kies je steevast voor een éénslaapkamerappartement waarvan je de afwerking volledig zelf kiest.
    Appartement Ontdekken
  • 2-slaapkamerappartementen - Gaz'eau
    Als je op zoek bent naar een ruimere woonomgeving met alle comfort, dan zijn onze tweeslaapkamerappartementen de perfecte keuze.
    Appartement Ontdekken
  • 2-slaapkamerappartementen met tuinzicht - Gaz'eau
    Fijn thuiskomen is een garantie in een van deze tweeslaapkamerappartementen met zicht op de prachtig aangelegde binnentuin. 
    Appartement Ontdekken

Een stadsarchitectuur die opgaat in de natuur 

De 2 kleinschalige losstaande gebouwen met elk 4 bouwlagen zijn uitgetekend met oog voor detail die een gevoel van verfijning en stijl uitstralen. De grote ramen zijn zo ontworpen dat de inkijk minimaal is en de weelderige lichtinval centraal staat. De uitspringende volumes geven het geheel dan weer een speels en modern karakter.

Een uitgebreid aanbod aan prachtige appartementen

Dit woonproject biedt een gevarieerd aanbod aan prachtige appartementen en penthouses. Of je nu droomt van het bruisende stadsleven, de rustige omgeving van het nabijgelegen water of het gemak van alle voorzieningen binnen handbereik: deze nieuwe residentie heeft het allemaal.

Kopersbegeleiding en afwerking op maat

De afwerking met hoogkwalitatieve materialen gebeurt volledig naar jouw smaak. Onze interieurarchitect staat je graag bij met deskundig advies, zodat we jouw droomappartement feilloos kunnen creëren.

Elke dag een heerlijk tuingevoel

De royale binnentuin is volledig in harmonie met het groene karakter van de omgeving. Deze semi-publieke tuin vergroent het project, maar geeft er ook een duurzame onthardingstoets aan dankzij het gebruik van waterdoorlatende verharding. De stapstenen tussen het gras zijn een speels element die het gezellig tuingevoel verhogen. Geniet van een prachtig uitzicht op deze groene oase vanop je terras.

Rustig stadswonen aan de Kleine Ring van Hasselt

Nieuwbouwproject Gaz'eau ligt op wandelafstand van alle belangrijke locaties, want je bent slechts een boogscheut verwijderd van het station, de winkelstraten, restaurants en cafés. Groen en water vind je eveneens op enkele stappen van je appartement, dat ligt in de vriendelijke, verkeersarme en veilige provinciehoofdstad Hasselt. Kortom: in Gaz'eau kom je écht thuis, en ervaar je iedere dag het gemak van het leven.

In Gaz'eau kom je écht thuis

Algemeen

  • Prijs

    Vanaf €255.000

  • Type gebouw

    Gesloten

Contacteer ons