Ursulinenhof Hasselt - Full-service appartementen

meer info op kantoor

Adres

Groenplein 7
3500 Hasselt

Contacteren

Ursulinenhof: dat is thuishotel en zorghotel in één

Woonproject “Ursulinenhof” laat senioren genieten van hun zilveren jaren in een erkende serviceflat! Deze top serviceappartementen zijn midden in het centrum gelegen op de voormalige site van de school VTI in hartje Hasselt. Dit is vlak naast het stadhuis, maar toch rustig gelegen in de schaduw van het Groenplein en met zicht op de tuin van de gouverneur. Alle voorzieningen zijn op wandelafstand alsook de belangrijkste winkelstraat van Hasselt. Ursulinenhof is meer dan een verzameling van erkende serviceflats.

Woonaanbod

 • Appartement F1.02 - Ursulinenhof
  Comfortabel wonen op de eerste verdieping van dit prestigieuze woonproject doe je gegarandeerd in dit appartement. Het heeft een oppervlakte van 68m² en een overdekt, zuidelijk georiënteerd terras van net geen 10m².
  Serviceflat Ontdekken
 • Appartement F1.03 - Ursulinenhof
  Met een ruimte van 68m² en een overdekt, zuidelijk georiënteerd terras van bijna 10m², geniet je van een uitstekende locatie met uitzicht op de levendige Lombaardstraat met tal van winkels en voorbijgangers.
  Serviceflat Ontdekken
 • Doorzonappartement D5.01 - Ursulinenhof
  Op de vijfde verdieping van het Ursulinenhof – thuishotel én zorghotel in één – bevindt zich dit fraaie full-service 1-slaapkamerappartement. Het appartement heeft een bruto oppervlakte van 78m² en een ruim, zuidelijk georiënteerd terras van 19m². Je kan dus alle dagen genieten van die heerlijke middagzon. 
  Serviceflat Ontdekken

Genieten van het heerlijk goede leven

Een exclusieve zorg- en dienstenzone met eigen personeel zorgt 24/24 & 7/7 voor een residentie met hotelallures waar je zorgeloos kan genieten van alle diensten en faciliteiten. Zoals het grand café, kiné-fitness, ontspanningsactiviteiten, kapper, beauty, huishoudhulp … en uiteraard ook zorg. Een serviceflat kan ook gemakkelijk verhuurd worden. De uitbater biedt investeerders zelfs een kosteloze verhuurservice aan! Met de aankomende vergrijzing zal de bezetting van de flats zeker geen probleem vormen. Verder zijn er nog meer voordelen, u betaalt slechts 12% BTW ipv 21% en er is een vrijstelling van de jaarlijkse grondbelasting. Investeren in Ursulinenhof is investeren in jezelf, je familie en de toekomstige generaties.
Wie kiest voor Ursulinenhof, is verzekerd van een zorgeloze toekomst voorzien van alle comfort en rust op wandelafstand van het centrum van Hasselt. Maak snel een afspraak op ons kantoor voor meer informatie of het bekomen van onze uitgebreide brochure.
Ursulinenhof: dat is thuishotel en zorghotel in één

Algemeen

 • Prijs

  meer info op kantoor

 • Beschikbaarheid

  Instapklaar

 • Slaapkamers (range)

  1 - 2

 • Oppervlakte (range)

  68 m² - 190m²

Omgeving

Groenplein 7
3500 Hasselt

Google maps directions

Contacteer ons