Stijlvol wonen in het hart van Knokke - Paul Klee

meer info op kantoor

Adres

Kustlaan 19
8300 Knokke

Contacteren

Stijlvol wonen in het hart van Knokke

Op de Kustlaan in Knokke, op een zucht van de Zeedijk en pal in het levendige centrum, realiseert Vestio zijn nieuwste paradepaardje ‘Residentie Paul Klee’. Deze kleinschalige residentie wordt gedefinieerd door elegantie, comfort en luxe. Hier woon je aan de voet van Het Zoute, midden tussen de luxueuze boetieks, gastronomische restaurants en exclusieve kunstgalerijen.

Woonaanbod

 • Appartement 1.1 - Paul Klee
  Op de eerste verdieping van dit luxueus project, vindt u dit prachtig appartement met een bruto oppervlakte van 85m². Daarnaast kan je ook genieten van het zuidelijk georiënteerd terras van 5m² wat er zich bevindt. 
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 2.1 - Paul Klee
  Met een appartement van 85m² en een zuidelijk georiënteerd terras van 5m², geniet je volop in het bruisend hart van Knokke.
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 3.1 - Paul Klee
  Met een appartement van 85m² en een zuidelijk georiënteerd terras van 5m², geniet je van een uitstekende locatie met zicht op de Kustlaan.
  Appartement Ontdekken
 • Appartement 4.1
  Prachtig wonen op het vierde verdieping van dit luxueus project doe je gegarandeerd in dit appartement. Het heeft een bruto oppervlakte van 85m² en een zuidelijk georiënteerd terras van 5m².
  Appartement Ontdekken
 • Handelsruimte 0.1
  Ondernemen op de Kustlaan in Knokke, midden tussen de luxueuze boetieks, gastronomische restaurants en exclusieve kunstgalerijen. 
  Handelspand Ontdekken

Kleinschalige, exclusieve residentie

Paul Klee bestaat uit 4 weelderige appartementen, 1 luxueuze duplex en 1 commerciële ruimte verspreid over 2 residenties. Elk appartement bevat een ruim terras met zicht op de levendige en stijlvolle Kustlaan. De open leefruimtes sluiten naadloos aan op het terras en dankzij de plafondhoge schuiframen profiteer je optimaal van het daglicht en de frisse zeelucht. De kleinschaligheid van het project – elk verdiep bevat slechts 1 appartement – zorgt ervoor dat je optimaal kan genieten van rust en privacy.

A class of its own

In Knokke mag het altijd net dat tikkeltje meer zijn – en zo ook in Residentie Paul Klee. De prachtige nieuwbouwappartementen worden afgewerkt met unieke en luxueuze materialen en zijn een toonbeeld van elegantie en vakmanschap. De verfijnde details, hoogwaardige afwerking en moderne voorzieningen zorgen ervoor dat je in Residentie Paul Klee thuiskomt in een oase van comfort en stijl.
Stijlvol wonen in het hart van Knokke

Algemeen

 • Prijs

  meer info op kantoor

Contacteer ons