Klaver - Appartementen en handelsruimtes in de meest bereikbare gemeente van Limburg

Vanaf €325.000*

* exclusief kosten

Adres

Gemeenteplein 1
3560 Lummen

Contacteren

Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Wonen op toplocatie in Lummen

Vestio ontwikkelt dit project aan het gezellige Gemeenteplein, naast het historische gemeentehuis. Residentie Klaver wordt gebouwd binnen het gebied van de Dorpsstraat, het Gemeenteplein, de Pater Jacobsstraat en de Huzarenstraat.

Het project kenmerkt zich door haar high-end architectuur met alle voorzieningen zoals ondergrondse parkeerplaatsen, deelwagens en ruime fietsenberging.

De stijlvolle nieuwbouwappartementen variëren van oriëntatie en omvang en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De karakteriserende rode architectuur sluit naadloos aan bij het naastgelegen oude gemeentehuis. De ruime terrassen geven een rustgevende uitkijk over de prachtige binnentuin van Lumase en het gezellige Gemeenteplein.

Woonaanbod

 • 2-slaapkamerappartement met intiem terras - Klaver
  Wil jij wonen in een gezellig appartement op een toplocatie? Dan zijn de 2-slaapkamerappartementen helemaal geschikt voor jou. Dit 2-slaapkamerappartement, met intiem terras, is zeer praktisch ingedeeld waardoor de woonfuncties op een natuurlijke en slimme wijze in elkaar over lijken te vloeien. Modern en groen wonen, pal in het centrum van Lummen, wie wil dat nu niet?
  Appartement Ontdekken
 • Appartement met centrumzicht - Klaver
  Midden in hartje Lummen nodigt jouw appartement, met centrumzicht, uit tot genieten. Dankzij het panoramisch uitzicht, vanaf jouw zongericht leefterras, is dit de ideale uitvalsbasis voor mensen die het bruisende stadsleven van dichtbij willen meemaken. De sfeervolle leefruimte, zuidoriëntatie, 2 ruime slaapkamers en de volledige inrichting naar keuze maken het plaatje compleet.
  Appartement Ontdekken
 • Appartement met parkzicht - Klaver
  Aan rust en groen geen gebrek in deze appartementen met parkzicht. Dankzij de grote raampartijen en grote terrassen aan zowel de voor- als achterzijde, geniet je ten alle tijden van een prachtig uitzicht over de rustieke binnentuin. Toch is het bruisende leven nooit ver weg. Daarnaast typeert dit 2-slaapkamerappartement zich door zijn opvallend praktische indeling.
  Appartement Ontdekken
 • Handelsruimtes - Klaver
  De vernieuwing van het hart van Lummen zal de aantrekkelijkheid van de gemeente meer dan ten goede komen met de aantrek van bijkomende handelszaken en gezellige terrassen. Ook op de begane grond zullen er 2 commerciële ruimtes aanwezig zijn. Voor de nieuwe eigenaars een mooie meerwaarde in de toekomst.
   
  Handelsgelijkvloers Ontdekken
 • Hoekappartement met parkzicht - Klaver
  Dit type appartement zit boordevol verrassingen. Buiten voel je de buurt sprankelen terwijl je heerlijk vertoeft op jouw royale terras. Binnen geniet je van hoogstaand comfort dankzij de kwalitatieve afwerking op maat. Dankzij de gevelbrede raampartijen lijkt buiten hier het nieuwe binnen.
  Appartement Ontdekken
 • Hoekappartement met centrumzicht - Klaver
  In jouw hoekappartementen, met centrumzicht, ervaar je elke dag ultiem woongeluk. Hier waan je je in een zee van ruimte en licht. Alle vertrekken hebben toegang tot het enorme terras, dat een fenomenaal uitzicht biedt over het vernieuwde Gemeenteplein. Daarenboven geniet je van excellente lichtinval door de zuidelijke oriëntatie van jouw 3-slaapkamerappartement.
  Appartement Ontdekken
 • Penthouses - Klaver
  Met de stad aan jouw voeten en jouw hoofd in de wolken maakt dit penthouse jouw woondroom werkelijkheid. Denk hierbij aan een royale leefruimte, uitnodigend terras, schitterende lichtinval, fenomenale verzichten... in combinatie met een luxueuze afwerking naar jouw smaak. Hier beleef je het allemaal.
  Appartement Ontdekken

Dwing je geluk af met deze slimme investering

Kies je voor een appartement in Residentie Klaver? Dan ben je zeker van een rustige, groene omgeving met alle voorzieningen op wandelafstand.

De vernieuwing van het hart van Lummen zal de aantrekkelijkheid van de gemeente meer dan ten goede komen met de aantrek van bijkomende handelszaken en gezellige terrassen. Ook op de begane grond zullen er 2 commerciële ruimtes aanwezig zijn. Deze zijn eveneens zeer geschikt om een horecazaak in te vestigen. Voor de nieuwe eigenaars een mooie meerwaarde in de toekomst.

Ga voor eigen smaak en afwerking

Residentie Klaver biedt een waaier aan appartementen in verschillende types en grootte, met 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. De architect tekende verschillende types waardoor je het appartement uitkiest dat perfect bij jou en je wensen past.

Elk appartement is bijzonder. Ook de afwerking is op maat van elke bewoner. In nauwe samenwerking met jou, als eigenaar, maken we de knapste keuzes voor de materialen. Hou je van een modern interieur of woon je liever landelijk? Jij kiest en wij voeren uit met een garantie op het gebruik van kwalitatieve materialen.
Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €325.000

 • Slaapkamers (range)

  2 - 3

 • Oppervlakte (range)

  89,73m² - 150,38m²

Contacteer ons