Residentie Klaver - Appartementen en handelsruimtes in de meest bereikbare gemeente van Limburg

Vanaf €320.000*

* exclusief kosten

Adres

Gemeenteplein 1
3560 Lummen

Contacteren

Wonen in de best bereikbare gemeente van Limburg

Wonen op toplocatie in Lummen

Vestio ontwikkelt dit project aan het gezellige Gemeenteplein, naast het historische gemeentehuis. Residentie Klaver wordt gebouwd binnen het gebied van de Dorpsstraat, het Gemeenteplein, de Pater Jacobsstraat en de Huzarenstraat.

Het project kenmerkt zich door haar high-end architectuur met alle voorzieningen zoals ondergrondse parkeerplaatsen, deelwagens en ruime fietsenberging.

De stijlvolle nieuwbouwappartementen variëren van oriëntatie en omvang en beschikken over 2 of 3 slaapkamers. De karakteriserende rode architectuur sluit naadloos aan bij het naastgelegen oude gemeentehuis. De ruime terrassen geven een rustgevende uitkijk over de prachtige binnentuin van Lumase en het gezellige Gemeenteplein.

Dwing je geluk af met deze slimme investering

Kies je voor een appartement in Residentie Klaver? Dan ben je zeker van een rustige, groene omgeving met alle voorzieningen op wandelafstand.

De vernieuwing van het hart van Lummen zal de aantrekkelijkheid van de gemeente meer dan ten goede komen met de aantrek van bijkomende handelszaken en gezellige terrassen. Ook op de begane grond zullen er 2 commerciële ruimtes aanwezig zijn. Deze zijn eveneens zeer geschikt om een horecazaak in te vestigen. Voor de nieuwe eigenaars een mooie meerwaarde in de toekomst.

Ga voor eigen smaak en afwerking

Residentie Klaver biedt een waaier aan appartementen in verschillende types en grootte, met 2 of 3 slaapkamers en ruime terrassen. De architect tekende verschillende types waardoor je het appartement uitkiest dat perfect bij jou en je wensen past.

Elk appartement is bijzonder. Ook de afwerking is op maat van elke bewoner. In nauwe samenwerking met jou, als eigenaar, maken we de knapste keuzes voor de materialen. Hou je van een modern interieur of woon je liever landelijk? Jij kiest en wij voeren uit met een garantie op het gebruik van kwalitatieve materialen.
Wonen in de best bereikbare gemeente van Limburg

Algemeen

 • Prijs

  Vanaf €320.000

 • Slaapkamers (range)

  2 - 3

 • Oppervlakte (range)

  89,73m² - 150,38m²

 • Type gebouw

  Gesloten

Woonaanbod

Contacteer ons