COMING SOON - Project Landbouwbelang Maastricht

meer info op kantoor

Adres

Biesenwal 3
6219 Maastricht (6219)

Contacteren

Herbestemming Landbouwbelang

Aan de Maas op de huidige locatie van het Landbouwbelang verrijst binnenkort een nieuwe woon- en cultuurzone. Het nieuwe plan is een ode aan het roemrijke verleden van de locatie die verbonden wordt met de toekomst in een duurzame herbestemming.
Wonen, podiumkunsten en cultureel erfgoed ontmoeten elkaar hier in een eigentijdse architectuur die een landmark zal vormen voor Maastricht.

Muziek in het nieuwe plan

Deze unieke plek heeft een diepgewortelde geschiedenis waarbij de locatie evolueerde van klooster naar fabriek, van leegstaand pand naar gemeenschap van de vrije geest.
Binnenkort zal deze locatie opnieuw een transitie ondergaan die aansluit bij het verleden. Dankzij de integratie van de Toneelacademie en het Conservatorium van de Hogeschool Zuyd, appartementen, studio's, studentenkamers, een uitkijkpunt op de brug, een podium, publieke ruimte aan de kade, een publieke doorgang en nog zoveel meer.

Wens je als eerste op de hoogte gehouden te worden over de laatste ontwikkelingen van het nieuwe project? Laat dan jouw gegevens achter via het formulier.

Algemeen

  • Prijs

    meer info op kantoor

Technisch

    Contacteer ons