Tuin der Broeders - Buitengewoon wonen in Sint-Truiden

meer info op kantoor

Adres

Ridderstraat 15
3800 Sint-Truiden

Contacteren

Tuin der Broeders. Gezellig, groen, gastvrij. Net zoals Sint-Truiden.

Tuin der Broeders biedt een totaalplaatje van aantrekkelijk wonen in de binnenstad van Sint-Truiden en een rustgevende botanische tuin te midden van de nieuwbouwappartementen. Zo verzoent deze duurzame stadsontwikkeling twee werelden. Meditatieve stilte binnen in het project en een bruisend stadsleven erbuiten.

De volledige projectsite ligt in een ruim binnengebied tussen het Heilig-Hartplein, de Ridderstraat en de Schepen Dejonghstraat. De start van de werken is voorzien voor mei 2024. Momenteel is al 40% van het woonaanbod verkocht, dus mis je kans niet! 

Het diverse woonaanbod, de groene binnentuin, de buitengordijnen aan de terrassen, de doorgangen, de diversiteit aan gebouwen, de moderne toetsen en de historische basis geven Tuin der Broeders een frivoliteit die zelden gezien is. Maar het is vooral de ligging die dit project zo buitengewoon maakt. 

Woonaanbod

  • Doorzonappartementen - Tuin der Broeders
    In de prachtige doorzonappartementen geniet je de volledige dag van weelderig zonlicht.
    Appartement Ontdekken
  • Hoekappartementen - Tuin der Broeders
    Zicht op op het groen of op het levendige centrum? Dankzij de hoekappartementen heb je het beste van de twee werelden.
    Appartement Ontdekken
  • Penthouse - Tuin der Broeders
    Luxueus 2-slaapkamer penthouse met panoramisch uitzicht over Sint-Truiden.
    Penthouse Ontdekken
  • Stadsappartementen - Tuin der Broeders
    In deze appartementen ervaar je het bruisende stadsleven van Sint-Truiden van dichtbij. 
    Appartement Ontdekken
  • Tuinzichtappartementen - Tuin der Broeders
    De tuinzichtappartementen doen de grens tussen wonen en natuur vervagen.
    Appartement Ontdekken

Het aanbod, divers en uniek

Als ervaren Limburgse ontwikkelaars kennen we de vastgoedmarkt op ons duimpje. Daarom spelen we met het aanbod van Tuin der Broeders maar al te graag in op de woonnoden van jonge mensen, ouderen en eenoudergezinnen.

De slimme inplanting van het project maakt een uitgebreide diversiteit aan appartementen mogelijk. Je hebt de keuze tussen één-, twee-, drie- of zelfs vier-slaapkamerappartementen. Wil je royaal genieten van je privacy op je zonneterras, zoek je een verhuurappartement als ideale investering of wil je in het centrum wonen, daar waar al de beleving is? Ook perfect voor wie eerder rust en groen zoekt. Tuin der Broeders is het meest volledige project dat Sint-Truiden te bieden heeft.

Maatwerk voor elke bewoner 

De appartementen worden op plan verkocht en bieden het grote voordeel dat de koper nog alle ruimte heeft voor maatwerk. Een afwerking naar eigen smaak en goesting? Dat spreekt voor zich! Onze koopbegeleiders adviseren je graag om je appartement klassevol en functioneel in te richten.

Een slimme toets 


Dit elegant en stijlvol project boet allerminst in aan comfort en nieuwe trends. Zo zal jij als toekomstige inwoner jouw bestelde pakjes thuis veilig achter slot en grendel kunnen laten leveren, ook als niemand thuis is. De handige lever- en opbergkast “Bringme Box” staat ter beschikking van elke inwoner van Tuin der Broeders.

De ondergrondse auto- en fietsparking is toegankelijk via de Schepen Dejonghstraat en is gelegen onder de nieuwbouwappartementen.
Tuin der Broeders. Gezellig, groen, gastvrij. Net zoals Sint-Truiden.

Algemeen

  • Prijs

    meer info op kantoor

Contacteer ons