Vastgoed te koop in Bilzen

Huis kopen? Groot-Bilzen biedt je het beste van alle werelden: je woont landelijk, rustig en toch geniet je van dat bruisende stadsgevoel. Bovendien zijn de E34, Hasselt en Maastricht nooit ver weg.

Woning kopen in Bilzen en deelgemeenten: het beste van alle werelden

Bilzen is het best bewaarde geheim van Limburg. Wie graag in het groen woont, maar het stadsleven niet wil missen, vindt in Bilzen de ideale stek: hemelse natuur, landelijke locatie, boeiende cultuur en toffe horeca. Waar wacht je op om hier te wonen? Bekijk de huizen die te koop staan in Bilzen en haar dertien deelgemeenten.

Bilzen 2

Waarom ook jij in Bilzen wil wonen

Je huis kopen in het centrum van Bilzen of in een van haar dertien dynamische deelgemeenten? Da's slim bekeken. En niet in het minst omdat vastgoed in Bilzen nog betaalbaar is, zeker in vergelijking met de rest van het land.

Maar vooral omdat Bilzen echt alles heeft wat je maar kunt verlangen. Het is ideaal gelegen: op de grens van de Kempen met Haspengouw. Je geniet dus volop van het glooiende landschap van Haspengouw, maar via de autosnelweg E313 of de spoorlijn tussen Hasselt en Luik ben je meteen overal.

Bovendien valt hier altijd wat te beleven: fietsen, wandelen, shoppen, terrasje doen, uit eten gaan, festivalletje meepikken … Een Bilzenaar hoef je niet te leren hoe je van het leven geniet.

Bilzen: bruisende stad in het groen

Te koop in Vastgoed te koop in Bilzen