Vastgoed te koop in Diepenbeek

Een bereikbaar plaatsje, pal in ‘t groen. Het Limburgse Diepenbeek lijkt een stille gemeente, maar er valt verrassend veel te doen.

Diepenbeek, uniek stukje tussen Haspengouw en Kempen

In het Demerdal tussen Haspengouw en de Kempen ligt Diepenbeek: een rustgevende woonplek dankzij de overvloed aan natuur. Maar ook als je graag af en toe een shoppinguitje plant naar een nabije grote stad, is Diepenbeek the place to live.

Diepenbeek 2

Waarom ook jij in Diepenbeek wil wonen

Diepenbeek telt maar liefst vier natuurgebieden. Trek eropuit tussen heiden en bossen, langs vijvers en vennen, doorheen bloesemende boomgaarden. Voldoende ruimte om tot rust te komen, te bezinnen en te verdwalen. Spring jij op je fiets of ga je liever te voet je groene paradijs verkennen?

Diepenbeek heeft echter ook een moderne kern met veel nieuwbouw en een perfecte bereikbaarheid. De vlotte treinverbinding tussen Antwerpen-Aarschot-Luik en de E313 vlakbij maken het de ideale uitvalsbasis voor universiteitsstudenten. Ook voor shoppers is Diepenbeek een waar walhalla, met Hasselt, Genk, Maasmechelen Village en zelfs Maastricht in de buurt.

In Diepenbeek verken je de natuur in al haar ongereptheid

Te huur in Vastgoed te koop in Diepenbeek