Vastgoed te koop in Hasselt

Het is goed leven in Hasselt. De centraal gelegen provinciehoofdstad wordt terecht ‘de Stad van de Smaak’ genoemd. En dat is niet alleen op culinair vlak het geval, maar ook zeker op gebied van cultuur en natuur.

Ontdek de bruisende gezelligheid van Hasselt

Hasselt heeft het. Shoppers, foodies, cultuurminnaars en natuurliefhebbers: iedereen kan z’n hart ophalen in de Limburgse hoofdstad. Een magische plek om te komen en nog meer om te wonen! Een stad waar iedere dag weer iets nieuws te beleven valt.

Hasselt 2

Waarom ook jij in Hasselt wil wonen

Limburgs lekkers, splinternieuwe winkelstraten, authentieke architectuur: Hasselt combineert het allemaal. Het is een bruisende stad met een traditioneel charme. Op de ene hoek geniet je er van een fancy cocktail in een hippe bar, op de volgend word je omvergeblazen door oogverblindende, eeuwenoude gebouwen.

Kies je voor Hasselt, dan ga je dus voor het perfecte evenwicht tussen oud en nieuw. En er is meer! In de provincie Limburg is groen nooit veraf. Van parken en een indrukwekkende Japanse tuin in het centrum tot uitgestrekte weides op wandelafstand van het centrum, om uren te verdwalen. Tot rust komen is hier absoluut geen uitdaging.

Een levendige stad met een groene uitstraling

Te koop in Vastgoed te koop in Hasselt