Vastgoed te koop in Heusden-Zolder

Deze dynamische gemeente doet niet alleen formule 1-coureurs dromen. Kenners weten al veel langer dat het in deze groene parel groen, gezellig wonen is.

Heusden-Zolder: parkeer je leven in groen geluk

Wil je een knappe woning kopen? Geef je huizenjacht een adrenalinekick en vind tegen 230 km/u hét appartement of huis, en weet dat je hier nog lang zal proeven van het groene geluk dat Limburg heet.

Heusden Zolder 2

Waarom ook jij in Heusden-Zolder wil wonen

Met zijn legendarische circuit is Heusden-Zolder is een begrip in de autowereld. Dat betekent niet dat je deze gezellige gemeente voorbij moet racen in je zoektocht naar je een appartement of huis. Integendeel: de sinds 1977 gefuseerde gemeenten hebben huizenjagers heel wat te bieden. Niet voor niets wonen er een boel bekende Belgen. Ze weten verduiveld goed waar het fijn leven is. In het nabijgelegen dorp Bolderberg, bijvoorbeeld.

Want Heusden-Zolder, da's genieten van de prachtige natuur. Vanuit het Domein Bovy starten tal van mooie wandelroutes en fietspaden. Van je buitendeurse activiteiten uitrusten? Verwen je smaakpapillen in een smaakvolle taverne of op een zonovergoten terras. Hier weten ze wat lekkerbekken willen. Slenter maar eens over MijnMarkt, de grootste multiculturele markt van Limburg. Haar exotische delicatessen, gezelligheid en scherpe prijzen maken van je culinaire leven een feest.
En dat feestje kan helemaal niet stuk als je weet dat je woning in Heusden-Zolder ideaal gelegen is: via de E314 en E313 rijd je echt overal naartoe.

Heusden-Zolder: knappe en betaalbare woningen te koop

Te koop in Vastgoed te koop in Heusden-Zolder