Vastgoed te koop in Hoeselt

Van bloesempracht tot traditionele lekkernijen: Hoeselt is heerlijk veelzijdig. Geniet in je nieuwe thuis van verse streekproducten en feeërieke wandelingen.

Hoeselt, een thuis voor jong en oud

Niet alleen Hasselt, maar ook Hoeselt is een echte parel in Limburg. De gemeente is de perfecte woonplek voor wie van landelijke hartelijkheid houdt. In Hoeselt profiteer je elke dag van groene natuurpracht, lekker eten en gezellige buren.

Hoeselt 2

Waarom ook jij in Hoeselt wil wonen

De ideale manier om je nieuwe thuis te verkennen? Te voet. Zo ontdek je het best de vele indrukwekkende vergezichten en idyllische paadjes van het heuvelachtige Hoeselt. Maar ook de fiets of Vespa zijn perfect om de rust, stilte en gezonde buitenlucht op te snuiven.

In Hoeselt wonen bourgondiërs die met volle teugen genieten van alle plaatselijke streekproducten. Speciale biertjes van de brouwerij, pralines, fruitvlaaien, leverworsten, appel-perenstroop en nog zoveel meer. De Limburgse gezelligheid is altijd troef in Hoeselt! Van zomer tot winter beleef je er tal van culinaire, culturele en sportieve activiteiten.

Hoeselt is de onontdekte parel van Haspengouw

Te huur in Vastgoed te koop in Hoeselt