Vastgoed te koop in Limburg

In de groenste provincie van Vlaanderen woon je rustig en landelijk. Ideaal om je batterijen weer op te laden na een lange werkdag. Tegelijkertijd valt er altijd wat te beleven in het gastvrije Limburg.

Limburg, een echte vakantieprovincie

Wie in Limburg woont, kan elke avond vakantie nemen in z’n eigen achtertuin. De provincie biedt heel wat groene ruimte: je vindt er de mooiste bossen, picknickplekken en vijvers om eindeloos te ontspannen en tot rust te komen. Het is er heerlijk wonen, tegen een betaalbare prijs.

Limburg 2

Waarom ook jij in Limburg wil wonen

Limburgs genieten - dat doe jij voortaan iedere dag! En dat mag je breed invullen. Als natuurliefhebber haal je zeker je hart op bij de prachtige wandel- en fietsroutes, met als hoogtepunt ‘Fietsen door het water’ in Bokrijk (in de top 100 van plekken die je moét gezien hebben). Je profiteert ook van overheerlijke streekproducten zoals speculaas, stroop, jenever en de befaamde vlaaien.

Grote steden als Genk en Hasselt zorgen dat de provincie niet alleen rustgevend is, maar ook erg bruisend. Ze bieden een fijne mix van authentieke plekjes en trendy hotspots. Wat je terugvindt in élke Limburgse stad of dorp? De uitzonderlijke gastvrijheid, waardoor je je er meteen thuis voelt.

Kom genieten van de ultieme rust

Te koop in Vastgoed te koop in Limburg