Vastgoed te koop in Tongeren

In het verleden verdwalen? Of met volle teugen genieten van het hippe nu? Aan jou de keuze. In Tongeren woon je in een gezellige stad met een boeiend historisch verleden, en ben je overal omringd door groen.

Tongeren: tussen charme en betaalbaarheid

Tongeren kruipt je onder de huid: het is hier zo fijn wonen. En gelukkig kun je hier nog huizen, appartementen en bouwgronden vinden tegen prijzen die binnen een modaal budget vallen.

Tongeren 2

Waarom ook jij in Tongeren wil wonen

Tongeren is de oudste stad van België, en dat proef je als je door de charmante straten en wijken slentert: de indrukwekkende Romeinse omwallingen, het mooie Begijnhof of het historische stadscentrum … ze maken van Tongeren een echte trekpleister voor wie voor charme en gezelligheid zwicht.

Maar Tongeren is meer dan haar Gallo-Romeinse geschiedenis of interessante mijnverleden. Meer ook dan haar fruitbomen en bloesemroutes. Hier voel je vibe van een stad die hip en happening is. En de stad Tongeren luistert naar haar inwoners. Met haar nieuw ruimtelijk plan wil ze focussen op kwalitatief wonen, groen in de stad en doorsteekjes.

Dus waarom je zou niet kopen of bouwen in Tongeren? Bovendien: hier zijn de appartementen, huizen en bouwgronden nog betaalbaar. En dankzij de uitvalswegen ben je in no time in Nederland, Luik of Antwerpen

Tongeren: betaalbaar bouwen of kopen in een groene regio

Te koop in Vastgoed te koop in Tongeren