Luxe appartementen in centrum Hasselt - Refuga

meer info op kantoor

Adres

Maastrichterstraat 100
3500 Hasselt

Contacteren

Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Een royale binnentuin. Gevelbrede terrassen en loggia-wintertuinen. Een sublieme afwerking en vier sfeervolle doorsteekjes die je recht het bruisende centrum inloodsen. 
Residentie Refuga is een prachtig en uniek nieuwbouwproject met appartementen en penthouses in het centrum van Hasselt, in en rond de Herkenrodekazerne.
Zodra je via de doorsteekjes de binnentuin betreedt, slaat de rust toe. 50 % van Residentie Refuga is stadsplein en park. Hier prikkelt de zon je gelaat én je gemoed: het hele jaar door.

Woonaanbod

 • Penthouse 4.09 - Refuga
  Een immense woonoppervlakte, omringd door een zongericht stadsterras.
  Binnen buitengewoon afgewerkt, buiten de skyline van Hasselt aan je voeten. Ideaal voor hoogstaande woondromen.
  Penthouse Ontdekken

Bruisende stadsbuurt

Je rust tijdelijk ruilen voor city vibes? Via de doorsteekjes sta je meteen midden in het centrum. Kies je uitvalsbasis en dompel je onder in boetiekjes, restaurants, musea, cafés, koffie- en champagnebars of het zonnige terrasleven.

Luxe

Een ruime woonoppervlakte boordevol mogelijkheden. Een gedetailleerde afwerking in de beste materialen. Een riante lichtinval die elk interieur opvrolijkt. Een indeling op maat waarbij je zelf kiest waar je stopcontacten, lichtpunten en zelfs scheidingswanden komen. Residentie Refuga vindt de perfecte balans tussen leefcomfort en design.
 

Uitzicht

In Residentie Refuga ligt de binnenstad aan je voeten. Van op je terras geniet je volop van de buzz van Hasselt. Onder je kleurt de binnentuin rustgevend groen. Zo combineer je city vibes met landelijke rust. Ga je voor de hogere etages? Dan zie je mijlenver. Van op je penthouse heb je een fenomenaal 360°-zicht op de landmarks van Midden-Limburg.

Wintertuin & terrassen

Zomerterras of wintertuin? Waarom kiezen? Bij Residentie Refuga heb je beide. Schijnt de zon? Vlij je neer op je gevelbrede terras en waan je ergens in het Zuiden. Een terrasmoment in de winter? Schuif de grote glazen panelen dicht en transformeer je zomerterras in een luxueuze buitenkamer. Een stijlvolle loggia mét optionele verwarmingselementen.

Altijd parkeerplek

Stressvrij parkeren? Als bewoner van Residentie Refuga is het een evidentie, dankzij de ruime ondergrondse parking. Je rijdt binnen via het Kolonel Dusartplein en stapt uit aan jouw private lift. Comfort ten top.
Geniet van hoogstaand wooncomfort aan een verlaagd BTW-tarief van 6%

Algemeen

 • Prijs

  meer info op kantoor

 • Beschikbaarheid

  Bij oplevering

 • Slaapkamers (range)

  2 - 3

 • Oppervlakte (range)

  80m² - 183m²

 • Bouwjaar

  2021

 • Staat

  Nieuwe staat

Omgeving

Maastrichterstraat 100
3500 Hasselt

Google maps directions

Contacteer ons